خانوما ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم پزشک زنان خیلی کارش خوبه هم از نظر تشخیص هم ظرافت بخیه زدن خلاصه صفر تا صد .
دخترم رو سودابه بهراد به دنیا اورد خیلی خیلی راضی بودم بنا به دلایل دیگه ای نمیخوام پیششون برم
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منطقه برات مهم نیست ؟من پزشکانی صارمو خیلی قبول دارم دکتر کرم نیا
کجا هستن عزیزم
چرا نمیخوای پیش دکتر بهراد بری عزيزم؟من تازه واسه بارداری رفتم پیشش یکم حس کردم بد حوصله است فقط میخواست مریض رو سریع بندازه بیرون کل ویزیت پنج دقیقه نشد بعد منم کسی نبود بگم بخاطر مریضا این کارو میکنه یه دونه سونو نکرد ببینه منی که تازه اومدم تحت نظرش اصلا شرایطم چطوره سونوی 8 ماه پیشو دید از روی همون دارو داد یکمم طلبکارانه حرف می زنه راستش من از لحنش خوشم نیومد ولی خیلی راجع به کارش تعریف شنیدم که واسه بارداری داروهای خوبی میده من احتمالا تا باردار بشم زیر نظرش میمونم باردار که شدم دکترمو عوض میکنم حوصله ی آدم بی اعصابو ندارم حس می کنم بزن برو هم داره چطور میگن خوبه موندم
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃