2777
2789

سلام دوستان

من مدام دل درد دارم گاهی انگار زیر شکمم میسوزه گاهی تیر میکشه 16 هفتمه یادم نمیاد دلم درد نکنه دکتر میگه عادیه اما من واقعا دارم میترسم آخه همش درررررد اونم 24 ساعته!درد کلافه کننده ایه فقط کمو زیاد میشه

نمیدونم تا کی قراره ادامه پیدا کنه :(( 

منم همش دل درد و سوزش دور ناف دارم دکتر گفت عادیه

تو ماه های پایین عادیه معمولا تا 12 هفته میگن تمومه برامن الان 16 هفتس ب قدرت ادامه داره آخه انقد درد بخدا انرژیمو گرفته

حالا کمر درد و درد لگن اینا ب جای خودشون ولی دل درد لعنتی ی سرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه مثله هم نیستن ولی وجود یه سری دردها عادیه بخصوص اینکه همیشگی هست و یکنواخته یعنی یهو شدید نمیشه مثلا من بجای کمردرد همیشه پادرد داشتم و ماههای آخر لگنمم داغون بود جوری که با هر قدم جیغم درمیومد مطمئنا همه اینجوری نمیشن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

منم پنج هفتمه دورنافم اولش درد میکرد ولی الاخدارو شکر دیگ درد نمیکنه

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
عزیزم همه مثله هم نیستن ولی وجود یه سری دردها عادیه بخصوص اینکه همیشگی هست و یکنواخته یعنی یهو شدید ...

آره کاملا حق با شماست آخه حتی یکی مشابه من پیدا نمیشه بگم خدایا شکرت تنها نیستم همه از 4ماه جون میگیرن من هی مجبورم دراز بکشم اونم خیلی آروم نمیشه برام دعا کن

منم همش دل درد دارم و الانم چند روزه کمر درد دارم، دکترم گفت عادیه فقط لکه بینی غیر عادیه و باید سریع بری دکتر

👑پسر👑 نازم ممنون که پیش منو بابایی هستی و هرروز بهمون کلی انرژی میدی دوستت داریم💗💗
منم پايين شكمم درد ميگيره همش بايد حالتمو تغيير بدم يكم بشينم درد داره بخوابم درد داره راه برم درد م ...

نگران نباش تو ماه های پایین طبیعیه دوستم من 4 ماهمه ی کمی ترس ورم داشته

کلا درد بده منم خیلی حساس شدم

منم همش دل درد دارم و الانم چند روزه کمر درد دارم، دکترم گفت عادیه فقط لکه بینی غیر عادیه و باید سری ...

وای خدا کمکمون کنه برا من یک سرس قطع نمیشه آره چون لکه بینی همراه نیست دکترا میگن عادیه منم کمر درد دارم ولی دلدرده چون مدامه کلافم کرده

وای خدا کمکمون کنه برا من یک سرس قطع نمیشه آره چون لکه بینی همراه نیست دکترا میگن عادیه منم کمر درد ...

من که بهش عادت کردم و انگار درد نباشه غیرطبیعیه😂😂😂😂

👑پسر👑 نازم ممنون که پیش منو بابایی هستی و هرروز بهمون کلی انرژی میدی دوستت داریم💗💗