2777
2789
عنوان

این آقا چرا اینجور می‌کنه ❓😐🫤 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 27 پست

گیجه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواسته بگه آرههه برام مهمی بهم برخورده

چیزی نگفتم که بخواد بهش بر بخوره آخه 🥴🥴🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اره منم نفهمیدم زیادی لوسه چند وقته باهمید؟

با هم بودن که نیست 

فقط گاهی اینجور مجازی حرف میزنیم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

چیزی نگفتم که بخواد بهش بر بخوره آخه 🥴🥴🥴

میخواد بگه مهمی نمیذارم کسی چپ نگات کنه داره ادا میاد

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

مثلا میخواد بگه من روت حساسم کسی نباید بهت حرف بزنه

خب چرا بهش برخورد ؟؟🥴

دوس پسرته؟

نه 

گاهی فقط همینجوری مجازی حرف می‌زنیم هرچند وقت یه بار 

می‌خوام بدونم چرا بهش برخورد؟؟ من که چیزی نگفتم آخه 

میخاد نشون بده براش مهمی و ازت خوشش میاد....حالا دیگه اینکه واقعا ازت خوشش میاد یا میخواد یه مدتی با ...

ولی اینجور همش همه چی بهش بربخوره که ..... 😐😐😐😐