2777
2789
عنوان

کمک کمکک کمککککککک

212 بازدید | 32 پست

۱۷ دی پریود شدم،البته تاریخ پریودام نامنظمه،مثلا تا ۶ روز تاخیر داشتم از ۱۱ شد ۱۷

و اینکه از ۳۰ بهمن تا ۴ اسفند قمر در عقربه.

اگه سیکلم رو ۳۰ روزه هم حساب کنم،چه روزایی میتونم اقدام کنم،که قمر در عقرب نباشه و اول و وسط و آخر ماه قمری هم نباشه؟!

دیگه هیچی نمیمونه که🤣

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

بزن نت روزای قمردرعقربوباساعتش میاره ولی لحظه انجام لقاح بالحظه رابطه یکی نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب دیگه بدتر

قمر در عقربو که میدونم.گفتم از ۳۰ بهمن تا ۴ اسفند که دقیقا مصادف با روزای تخمکگذاریمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه بدترقمر در عقربو که میدونم.گفتم از ۳۰ بهمن تا ۴ اسفند که دقیقا مصادف با روزای تخمکگذاریمه🤣� ...

یک شب درمیون اقدام کن شانس بارداریت بیشترمیشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دیگه لقاح دست ما نیس،رابطه دست ماس😂😂🤣🤣

منظور همون زمان رابطه مهمه هست.

یک شب درمیون اقدام کن شانس بارداریت بیشترمیشه

آره ولی نمیخوام قمر در عقرب باشه.

اگه روزهای غیر از تخمکگذاری رابطه باشه چی؟؟؟ یعنی میگیره؟؟

آره ولی نمیخوام قمر در عقرب باشه.اگه روزهای غیر از تخمکگذاری رابطه باشه چی؟؟؟ یعنی میگیره؟؟

روزای تخمک گذاری یه احتماله ولی صددرصدنیست مخصوصااگه تاریخ پریودت منظم نباشه

روزای تخمک گذاری یه احتماله ولی صددرصدنیست مخصوصااگه تاریخ پریودت منظم نباشه

ولی علائمش دقیقا همون روزی که میدونستم شروع شد.

ترشح تخم مرغی و اینا🤣   یکم درد تخمدان راست

ببین اگه از ۶ بهمن تا مثلا ۱۶ بهمن رابطه باش چی؟؟؟

بهتره کیت تخمگ گذاری بخری 

اونم بار ادرار نشون میده؟یعنی دقیقا شبه اون روز تخمکگذاری رابطه باشه بچه صدرصده؟😂

بله باادراره اگه مشکلی نداشته باشین قطعاباردارمیشی

مشکل مثلا عفونت؟؟ کیست؟؟؟میگم مایع آزاد لگنی یعنی چی؟؟ عفونت

مشکل یعنی تووشوهرت کامل سالم باشین بله اینایی که گفتی هم هست مایع آزادنمیدونم چیه

مشکل یعنی تووشوهرت کامل سالم باشین بله اینایی که گفتی هم هست مایع آزادنمیدونم چیه

ممنون🌹

میگم لانه گزینی ۶،۷ روز بعد لقاح انجام میشه،من از کجا بدونم لقاح کی بوده اخه؟