2777
2789

سلام عزیزای دلم

من معمولا تاپیک ناراحتی نمیذارم اما الآن توی موقعیتی ام که خیلی غمگینم و دوس داشتم درموردش حرف بزنم

این چمد وقت اخیر شیفتای خیلی سنگینی داشتم و خیلی به خودم فشار آوردم و از طرفی از بابت کسایی که باعث این اتفاق شدن خیلی ناراحت و عصبی بودم و مدام استرس بهم وارد می‌شد

دیشب توی مسیر خونه ناخودآگاه یه مایعی مثل ادرار ازم خارج شد که خیلی شوکه شدم

سریع خودمو رسوندم خونه و رفتم حموم و دیدم روی لباس زیرم چند تا لخته خون هم هست

و تا آخر شب خونریزی ادامه داشت و امروز قطع شد و فقط زیر دلم گرفته بود و منقبض بود

الآن که به پزشک زنان مراجعه کردم فهمیدم گویا توی هفته های اول حاملگی بودم

یعنی ناخواسته باردار شدم و ناخواسته ام سقط کردم...

😔

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

الآن خیلی استرس گرفتم که نکنه سقط بخاطر استرس و... نبوده و بدن خودم نمیتونه بچه نگه داره و میفته

و اینکه اصلا به شوهرم بگم یا نه

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مطمئن هستی باردار بودی ؟و اینکه حتما سقط شده ؟

دکتر اینطور بهم گفت ولی خب آزمایش هم دادم

پریودت عقب افتاده بود؟ از کجا مطمئنی بارداری

تقریبا ۱۶ روز پیش پریودم تموم شد

دکتر بهم گفت اینا علائم سلطه ولی آزمایش هم دادم

تقریبا ۱۶ روز پیش پریودم تموم شددکتر بهم گفت اینا علائم سلطه ولی آزمایش هم دادم

۱۶روز پیش پریودتون تموم شده تازه تو سیکل تخمک گذاری هستید که

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
۱۶روز پیش پریودتون تموم شده تازه تو سیکل تخمک گذاری هستید که

یعنی حاملگی نبوده عزیزم؟

امیدوارم اینطوری باشه😔

تقریبا ۱۶ روز پیش پریودم تموم شددکتر بهم گفت اینا علائم سلطه ولی آزمایش هم دادم

خب عزیزم ناراحت نباش. شاید نطفه ضعیف بوده یا مشکل داشته خودبه خود سقط شده. دلیل بر این نیست که بدن خودت مشکل داره. خیلیا دیدم بارداری اولشون هفته های پایین سقط شده ولی بعدش بارداری سالمی داشتن

حتما شوهرتم در جریان بزار هیچ عیبی نداره. و اینکه حتما باید بری سونو برای اینکه مطمئن بشی بقایا تو رحمت نمونده باشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یعنی حاملگی نبوده عزیزم؟امیدوارم اینطوری باشه😔

نه عزیزم 

فقط پریودتون زودتر اتفاق افتاده 

اولین روز آخرین پریودتون کی بوده و سیکلاتون چند روزه هست؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب عزیزم ناراحت نباش. شاید نطفه ضعیف بوده یا مشکل داشته خودبه خود سقط شده. دلیل بر این نیست که بدن خ ...

عزیزم ممنونم از پیام دلگرم کنندت 

خودمم نمیدونم چرا اینقدر بهم ریختم با اینکه اصلا تو اقدامم نبودم 😅

حتما با شوهرم صحبت میکنم درموردش 

مرسی از راهنماییت

نه عزیزم فقط پریودتون زودتر اتفاق افتاده اولین روز آخرین پریودتون کی بوده و سیکلاتون چند روزه هست؟

خودمم اول فکر کردم پریود شدم ولی آخه خونریزی در حد چند ساعت بود دیگه پریود چند ساعته که نداریم

۱۰ذام ماه قبل پریود شدم و سیکلامم ۶ یا ۷ روزس

خودمم اول فکر کردم پریود شدم ولی آخه خونریزی در حد چند ساعت بود دیگه پریود چند ساعته که نداریم۱۰ذام ...

امروز میشه ۲۳ـ۲۴سیکلتون و تو این مدت هنوز لانه گزینی انجام نشده که بخواد سقط بشه 

مشکلتون خونریزی وسط سیکل بوده