2777
2789
عنوان

من و شوهرمو ب جون هم انداخت

584 بازدید | 34 پست

دو شب پیش یکی از فامیلای شوهرم اومد خونمون بعد خودش خیلی اهل الکله اما من مخالفم از اولم ب شوهرم گفتم 

اومد یکسر میگفت اجازه بده شوهرت ی شب با من زهرماری بخوره 

انقدر گفت حالا شوهرم وادار شده منم اومدم خونه بابام 

چیکار کنم ب نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی پاپس کشیدی میگفتی شرط ازدواج ما بوده شما که نمی خوای به رابطه ما لطمه وارد شه

گفتم علنا داری من و شوهرمو ب جون هم میندازی با این حرفت

اما ب روی خودش نیاورد

اصلا کنار نیا

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

گفتم علنا داری من و شوهرمو ب جون هم میندازی با این حرفتاما ب روی خودش نیاورد

ارتباطتو باهاش قطع کن با شوهرتم حرف بزن 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

حق با تو

اصلا بیخیال این قضیه نشو

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عجب ادم اشغالي بوده

كي بوده؟

والا شوهرت نبايد ميذاشته اين حرفا رو ب تو بزنه اون احمقم نبايد بهت ميگفته و از تو اجازه ميگرفته

خودشون ميرفتن ي قبرستوني كوفت ميكردن 😄

حالا ديگه صبر كن ببين شوهرت چ اقدامي ميكنه 

بگو قول بده تكرارنشه اونم بگه باشه بريد سر زندگي تون

عجب ادم اشغالي بودهكي بوده؟والا شوهرت نبايد ميذاشته اين حرفا رو ب تو بزنه اون احمقم نبايد بهت ميگفته ...

شوهرم دیشب زنگ زد گفت برنمیگردی منم گفتم نه اونم گفت من از این ب بعد هربار دلم بخواد میخورم میل خودته