2777
2789
عنوان

من و شوهرمو ب جون هم انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم دیشب زنگ زد گفت برنمیگردی منم گفتم نه اونم گفت من از این ب بعد هربار دلم بخواد میخورم میل خودت ...

خب اوضاع بد شد افتاد ب لج

بهتر بود بجاي نه ميگفتي دوست دارم برگردم ولي فعلا حالم خوب نبست و نگرانم و اگه ديدي خوب حرف ميزنه ميگفتي قول بده مصرف نكني 

شوهرم دیشب زنگ زد گفت برنمیگردی منم گفتم نه اونم گفت من از این ب بعد هربار دلم بخواد میخورم میل خودت ...

شوهرتم یه پا آشغال بوده و فقط منتظر یه موقعیت بوده خاک برسرش کنن.

برای همینه ک پیامبر میگه با شرابخار سر یکسفره نشینید و حتی سلام علیک نکنید

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
شوهرتم یه پا آشغال بوده و فقط منتظر یه موقعیت بوده خاک برسرش کنن.برای همینه ک پیامبر میگه با شرابخار ...

من و شوهرم خیلی باهم خوبیم خیلی دوستیم 

بعداز ۱۰ سال هنوز نگاش میکنم دلم ضعف میره انقدر میخوامش نمیدونم چرا اینطوری شد

خب اوضاع بد شد افتاد ب لجبهتر بود بجاي نه ميگفتي دوست دارم برگردم ولي فعلا حالم خوب نبست و نگرانم و ...

اسم الکل میاد ب سیم آخر میزنم انگار فوبیا دارم دست خودم نیس

ن گفت من میخورم در هر صورتمنم کردم راستیمیدونی ک مردای کردم چقدر حساسن رو اینکه بگن اجازت دست زنته؟؟

خب تو بهتر بود توپ مينداختي زمين شوهرت 

و ميگفتي من حرفي ندارم ولي فلاني جون (شوهرت) خودش تمايلي نداره و هر جا بريم بهش پيشنهاد ميدن من نديدم قبول كنه

اينجوري هم اقتدارش حفظ ميشد هم همسرت نميتونست ديگه رو حرفت حرفي بزنه و ميفهميد نبايد بره سراغش تا تو هم ضايع نشي 

خب تو بهتر بود توپ مينداختي زمين شوهرت و ميگفتي من حرفي ندارم ولي فلاني جون (شوهرت) خودش تمايلي ندار ...

اتفاقا همینو گفتم

گفتم خودش دوست نداره گفت آره ماهم باور کردیم

ن گفت من میخورم در هر صورتمنم کردم راستیمیدونی ک مردای کردم چقدر حساسن رو اینکه بگن اجازت دست زنته؟؟

من همسرم برادرام پدرم پدرشوهرم سالی یه بار دور هم جمع میشیم میخورن کاریم ندارم حتی خانمها هم میخورن من خودم دوست ندارم هیچوقت شوهرمو از چیزی منع نکردم خودش حدوحدود میدونه من همسرم از دکد متنفرم رفتیم بیرون همه زن مردا قلیون کشیدن ولی همسرم نه چون بدش از هرچی دود اینا میاد والکل سالی یکبار جمع شدنی یکم مبخورن منم کاری ندارم