2777
2789
عنوان

دعوام با شوهرم

114 بازدید | 6 پست

دیروز با شوهرم رفتیم بنگاه برای اجاره ی خونه...بعد بابام بهم گفت بذار من برم تو نمی‌خواد بری شوهرم گفت نه بابات نیاد خودمون بریم ....بعد دیشب شوهرم  شب کار بود .... گفت به بابات بگو به صاحب ملک بگه ما دیگه نمی‌شینیم چون اجاره را بالا برده خیلی ...بعد بابام با صاحب ملک مون همکاره آخه ...بعد بابام گفت من زنگ نمیزنم خودتون بزنید بهتره..بعد صبح شوهرم از شرکت اومد گفت بابات زنگ زد به فلانی گفتم نه گفته خودتون زنگ بزنید گفت نکنه ناراحت شده دیروز گفتیم نیا بنگاه گفتم فکر نکنم حالا شایدم شده باشه اصلا مهم نیست آخه بعد گفت خب چرا باید ناراحت بشه و گفتم من راستش ناراحت شدم چون تو گفتی بابات نیاد الکی منم از کارم انداختی ... دوباره گفت من کی گفتم نیاد گفتم خودت گفتی نیاد منم الکی آموزشگاه را کنسل کردم خب میذاشتی اون میومد ...بعد هی می‌گفت نه باید بابات ناراحت میشده یعنی چی که ناراحت شده گفتم ولکن چرا یه چیزو می‌کشی انقد ...گفتم ناراحت نشده بعد اون هی داشت ادامه میداد خب ناراحت شده که دیشب زنگ نزده ... گفتم ول کن چقدر خاله زنکی...گفت بابات خاله زنکه خلاصه هی بحث کردیم ..گفتم تو بیخود می‌کنی به بابام میگی خاله زنک...و خلاصه هی بحث کردیم گفت تو به خاطر بابات داری بحث می‌کنی با من ...گفتم حق نداری بی احترامی کنی گفت من دیشب نخوابیدم اصلا مغزم جواب نمی‌ده و کلی بحث دیگه گفت میرم خونه مامانم گفتم برو و رفت 

اس بده سریع قدیم زنا قهر میکردن میرفتن خونه باباشون الان مردا قهر میکنن میرن خونه مامانشون فکر نکن رفتی اونجا من نازتو میکشم باید بیای عذرخواهی هر وقت آروم شدی بعدم جوابشو نده هر چی نوشت قشنگ برو تفریح کن آخر هفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بذار ببینم ننه ش تا چند روز نگهش میداره

دیوانه نشی سکوت کنی زنگ بزن به مادر شوهرت بگو پسرت قهر اومده خونتون زمونه عوض شده ابروشو ببر که دیگه تکرار نکنه بعد ها تو فامیل هم هی این ماجرا رو تعریف کن بگو بحثمون شد آقا قهر کرد رفت خونه مامانش بعد بخند بگو مهره مار داره تو دلبری

چقدر شوهرت بیخودی بحث رو ادامه داده انگار دنبال بهانه برای دعوا کردن بوده بهش پیام ندیا

سکوت کردن و پیام ندادن فقط باعث تکرار این ماجرا میشه این مردها رو نمیشناسی