2777
2789
عنوان

همش گريه ميكنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم، همش دنبال بهونه ام، شوهرمم كه كلا سرش با دوستاشو خانوادش گرمه صبح تا شب

تا جوری رفتار کن ک ازهمه شون دلسرد بشه اگه تو گرم بگیری اونم کم کم بقیه رو فراموش میکنه

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
آره

خوب پس خیلییی حواست باشه چون الان هورمون هات ریختن به همممم 

منم تا 3ماهگی بارداریم حالم خیلی بد بود همش خدا رو صدا میزدم میگفتم کمکم کن خدایا 

ولی از ماه 4آدم سرحال میشه مخصوصا که نی نی شروع میکنه به قل قل خوردن 💕💕💕

فکر کن ❤❤خیلی حس قشنگیه قابل وصف نیست 

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
تا جوری رفتار کن ک ازهمه شون دلسرد بشه اگه تو گرم بگیری اونم کم کم بقیه رو فراموش میکنه

نه، من قبلش خيلي خوب بودم، از اول اينجوري بود، داداشاشم همينجوري ان

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
خوب پس خیلییی حواست باشه چون الان هورمون هات ریختن به همممم  منم تا 3ماهگی بارداریم حالم خیلی ...

من ٣ ماهم تموم شده، يه هفته ديگه ٤ ماهمم تموم ميشه😭

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

تو آسانسور بودم یه داااااف به تمام معنا اومد داخل آسانسور ،اومد نزدیکم گفت چند ماهته ؟ خندیدم گفتم هشت ،قدش بلند بود سرش رو کامل آورد پایین گفت دستتو بزار رو سرم شاید منم حامله بشم ! جيیییبگرم کباب شد ،خیلی ها هستن که واقعن بچه براشون آنقدر مهمه ،پس نی نی رو اذیت نکن ،واسه کسایی هم که آرزوشونه صاحب فرزند بشن دعا کن ،اون موقع که دلت میخواد گریه کنی اینارو یادت بیار عوضش واسه منتظرا دعا کن

شوهرم فقط بلده با دوستاش بره گردش

شما دوستی نداری؟؟؟؟

الان بهشون نیاز داری 

مخصوصا اگر اونام باردار باشن یا بچه داشته باشن 

تلفن بزن بهشون حتما 

من یه دوستی داشتم یک ماه جلوتر از من بچه ش به دنیا اومد همه 9ماه باهم بودیم

نه، من قبلش خيلي خوب بودم، از اول اينجوري بود، داداشاشم همينجوري ان

خب تو الان بارداری شرایط بدنت فرق کرده شاید بچت ب دنیا بیاد نسبت ب خونوادش گرم تر بشه ب هر طریقی شده تو جذبش کن هرچیم گریه کنی بدتره اخه باگریه ک کاری درست نمیشه تو گریه کنی تازه اون میگه بشینم گریه هاشو ببینم ازخونه میزنه بیرون

من ٣ ماهم تموم شده، يه هفته ديگه ٤ ماهمم تموم ميشه😭

ای وای منننن 

خواهرجون مواظب خودت باش این علائم افسردگگیه حتما باید دکتر با همسری صحبت کنه که شما رو دریابه

مردها نمیفهمن

تو آسانسور بودم یه داااااف به تمام معنا اومد داخل آسانسور ،اومد نزدیکم گفت چند ماهته ؟ خندیدم گفتم ه ...

آخه دست خودش نیست که

شوهرم فقط بلده با دوستاش بره گردش

تنهانیستی 

منم شوهرم ۱ساعت ظهرمیادخونه بایدغذاش حاضرباشه ۱ساعتم شب میادبایدشام حاضرباشه بخوره و بخوابه 

یباریه لیوان ب آب نمیزنه

هیچ کمکی بهم نمیکنه 

هیچ  جا هم منونمیبره

دیروز گفتم هوا سرده با ماشین ک میشه بریم یکم دوردورکنیم چرانمیگی  بریم چرا جایی نبردیم ی ماهونیمه توخونم یهودادزدنمیفهمی من ازسرکاراومدم خستم منم رفتم تو اتاق نشستم گریه کردم آششوکه خورداومدگف کارمن اینجوریه نمیگم نمیبرمت ک یبارمیبرمت

خب آدم اون لحظه دلش میخادیه قبرستونی بره.من ک جوابشم ندادم.بایه آرامشی ک نمیدونم ازکجااومده  بود گوش کردم حرفاشوبعدم انگار نه انگار خوابیدم

با خودمم شرط بستم حالاکه هردفعه ک بهش میگمومنوهیجانمیبره و بحثمون میشه دیگه بهش نکن منو جایی ببر.خودم برم والا

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
تنهانیستی  منم شوهرم ۱ساعت ظهرمیادخونه بایدغذاش حاضرباشه ۱ساعتم شب میادبایدشام حاضرباشه بخوره ...

ن بهش بگو یادش بنداز ک توهم دل داری اینجوری اصلا فراموش میکنه