2777
2789
عنوان

همش گريه ميكنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 39 پست
ن بهش بگو یادش بنداز ک توهم دل داری اینجوری اصلا فراموش میکنه

بهتر.میخام فراموش کنه

هردفعه همین بساطه 

حسودیم میشه ب اوناییکه میگن عقدسینماوپارک رفتنورستوران رفتنو کافی شاپ رفتن.

من فقط چندبارپارک رفتم😏ولش کن.

هروقت میگم میگه برومسجدبامامانم

بروخونه عزیز

بروخونه مامان بزرگ 

بروخونه مامانم

اصلن درک نمیکنه دارم چی میگم.

ینی هردفعه دقیقاهمیناروجوابم میده

دیشب بهم گف ازبس زیادجایی بردمت اینجوری شدی

بخداخندم گرفت!!

هرکس ماه عسل توعقدش میره

من بعد۹ماه ک سرزندگیم بودم۴روزرفتیموبرگشتیم

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
شما دوستی نداری؟؟؟؟ الان بهشون نیاز داری  مخصوصا اگر اونام باردار باشن یا بچه داشته باشن  ...

منم يه دوس دارم ٣ ماه از من بيشتره ولي شوهرم نميذاره خيلي برم بيرون

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای منننن  خواهرجون مواظب خودت باش این علائم افسردگگیه حتما باید دکتر با همسری صحبت کنه که ...

چاه بايد خودش آب داشته باشه، با آب ريختن كه آبدار نميشه

امروز ١٥ هفتم تموم شد

منم شوهرم بی تفاوته انگار نه انگار حاملم اونم با کلی دل درد و کمر درد گریه ام میکنم ولی ب قول بچه ها افسردگی میاره چون هورمونا قاطی پاتیه امکان هرچی هست

امروز ١٥ هفتم تموم شد

خانمی برای آرامش خودتونم که شده سعی کنین از استرس و هیجانات بی خودی دوری کنین ارتباطتون با خداوند عالی کنین بیشتر دعا کنین اگه میتونین نمازاتون رو اول وقت بخونین قرآن رو با معنی بخونین تا هم خودتون ب آرامش برسین و هم اینکه برای نی نی تون هم عالیه 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

مثلا با دوستم صحبت كنم چه دردي از من دوا ميشه

حالت بهتر میشه

با هم درد دل می کنین

ببین گلم من خیلی خیلی نگرانتم چرا حالت این طوری شده؟؟؟؟اتفاقی بین شما و همسر جان افتاده؟؟؟؟؟

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
حالت بهتر میشه با هم درد دل می کنین ببین گلم من خیلی خیلی نگرانتم چرا حالت این طوری شده؟؟؟؟اتفاقی ...

نه چيزي نشده، من ديوونه شدم😩