2777
2789
عنوان

همش گريه ميكنم😭😭

1779 بازدید | 39 پست

بچه ها من حامله ام ر يك ماهه كه هر روز فقط كارم شده گريه، زااااااار ميزنم، خيلي به شوهرم گير ميدم، اليته بگما اونم اصلا هوامو نداره، ولي من فقط دلم واسه بچم ميسوزه😭 توروخدا بگيد چيكار كنم، ديگه كم آوردم دارم ديوونه ميشم

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

چرااااا گریه?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

منم چند وقتی توی حاملگیم اینطوری بودم

هورمونای آدم بهم میریزه دست خودش نیست

یکی تز دلایل مهمشم کمخونیم بود هموگلوبینم روی ۱۰یا ۹بود هماتوکریتمم پایین بود قند خونم هم

روی‌تغذیه صحیح کارکردم بهتر شدم

شما آزمایشاتتو دادی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکم تمرکز کن شاید بارداری یکم زود رنج باشی ولی ب چیزای خوب فک کن باشوهرتم سعی کن درست برخوردکنی شاید شوهرتم رفتارشو درست کنه

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

نميدونم، همش دنبال بهونه ام، شوهرمم كه كلا سرش با دوستاشو خانوادش گرمه صبح تا شب

منم چند وقتی توی حاملگیم اینطوری بودم هورمونای آدم بهم میریزه دست خودش نیست یکی تز دلایل مهمشم کمخ ...

آره همه چي اوكي بود

استارتر جونم  مواظب باش وقتی که زن باردار میشه ممکنه افسرده بشه  بچه رو میخواستی؟؟؟

آره

افسردگی میگیریا. .بخودت بیا...اگه حالت خوبه برید گردش

شوهرم فقط بلده با دوستاش بره گردش

عزيزززززم..من تجربه مادر شدن نداشتم ولى بنظرم طبيعى باشه،بخاطر تغييرات هورمونى.چون موقعى كه خودم وقتى پرى ميشم اصلا يه آدم ديگه ميشم،فوق العاده حساس،زودرنج،دلتنگ و غصه دار...

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞

عزیزم انشاالله دودان بارداریت به سلامت طی بشه منم استرس زایمان زودرس دارم به شوهرم میگم یه همفکری داشته باش روزا واسم زودتربگذره انقدرفکروخیال نکنم میگه چرانق میزنی همه حامله میشن  یه دختر۱ساله هم دارم لطفابرام دعاکنید

خدایا شکرت.