2777
2789

دکتر رفتم گفت ۴هفته و ۴روزمه 

هنوز ساک تشکیل نشده البته خودش گفت زوده 

گفت بجا اینکه ۲تا سونو بفرستمت برای ساک و قلب یهو ی سونو برو (۹روز دیگه نوبت سونو گذاشت برام )گفت اونموقع دیگ ۶هفته هستی برو خیالت راحت بشه 

بتام خوب بالا میره خداروشکر 

قرص هم کوالی فول پلاس میخورم 

گفت رابطه نداشته باش کارای سنگین نکن ب خودت فشار نیار غذای فست فودی و بیرونی و کنسروی نخور 

حالا همینا کافیه؟خوبه؟چه غذاهایی نخورم برام مضره یا چه غذاهایی برام مفیده؟؟

شما ساک بچتون یا قلبتون چند هفته تشکیل شد؟

چون قبلا ی سقط تو ۵هفته داشتم خیلیی نگرانم 

درآخر هم لطفا دعا کنید اینبار همچی ب خوبی و خوشی بگذره برام 🥲🥺🙏

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم ولی دوس دارم بچه دار شم🥲😂

عزیزمممممم🥺🥺😂😂😂

اما ب شرطی ک اول باباش پیدا بشع 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

استرس نداشته باش مایعات زیاد بخور واسه تشکیل قلب بچه ...من سر هر دوتا بارداری ام ۶هفته رفتم سونو قلب هم تشکیل شده بود...انشالله سالم بگذرونیم♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

انشاالله همه چی خوب پیش می‌ره استراحت داشته باشه و به خودت برس تبریک میگم.🌹

مرسییی ممنونمم🙏🤍

استرس نداشته باش مایعات زیاد بخور واسه تشکیل قلب بچه ...من سر هر دوتا بارداری ام ۶هفته رفتم سونو قلب ...

مرسیی عزیزم 🙏❤️

انشاله 🫂😍

الان که فصل انجیر نیست. انجیر خشک را خیس کن بخور. برای تشکیل قلب عالیه

ممنونم عزیزممم حتما