2777
2789
عنوان

چطوری از همسرم جدا بشم

229 بازدید | 13 پست

کلا هم خونه ایم هیچی تو زندگی نداره همش میترسم مردم چی بگن چطوری جدا بشم دل جرئت ندارم اما دارم خودم از بین میرم پیش آدم سرد بی روح ک همه خوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور چه کار می‌کنه با آدمی ک مثل خرس قطبی

طلاق اثار خیلی بدی داره روی روحیت نگیر لطفا نگاه در و همسایه روی ادم بد میشه تا جایی که توی اطرافیان دیدم جز اون باز یه ادم کنارت هست دوست مادرم تنهاس میگه یه وقتا شبا تا دم مرگ میرم کسی نیست کمکم کنه اگه همسرت مشکل جدیی نداره برید پیش مشاوره

با اجازه استاتر میه بیاین تایپیک سومم از اخر همون که عنوانش زده کمک نیاز دارم دوست دارم نظرتونو بدون ...

ببین چون خودت نظر خواستید بهت میگم عزیزم

به نظر من اول بحث سرد بودن نیستش اولین چیزی که توی چت دیدم شما یا خواستید زیادی برای این آقا ناز کنید وهمون اولش بلد نبودی وخراب کردید یا خیلی بی تجربه وخامی وآداب معاشرتت ضعیف هستش

آخه عزیزم مردی وقتی میگه صبح بخیر شما که خانمی هیچ جوابی بهش ندادید فقط گفتید بگو

یا وقتی میگه نمیشه این رابطه رو ادامه بدیم راحت طرف رو تخریب کردید میگید هرجور راحتی یعنی هر غلطی میخوای بکن یا هرچی به صلاحته انجام بده

خب میخواد آشنا بشید اگر اولش اینه واقعا حق داره این آقا این چه طرز برخورده زشته واقعا والان گفته ابن تربیت هم یاد نداره واصلا نمیتونم قبول کن بعد5روز اونم روزهای اول بحث کردید مردم بعد سالها بحث میکنند دختر خوب

دوست داره اما از اونایی هستش که اگر پیش میرفتید به نظر من خیلی طول نمیکشید درخواست بیرون ورابطه میداد چون خیلی رک حرف میزنه واصلا هم صبور نیستش وبه خواسته اش نرسه سریع میره البته باز هم میگم نظر من هستش

ببین چون خودت نظر خواستید بهت میگم عزیزمبه نظر من اول بحث سرد بودن نیستش اولین چیزی که توی چت دیدم ش ...

دقیقا درسته موافقم باهاتون 

این چندمین بار بود ازم درخواست میکرد باهام ذنقدر سرد نیاش من هر دفعه گفتن باید بهم زمان بدس هنوز حتی یک ماه نشد 

ول یبار هر دفعه که سردی میدید همین بود رفتارش 

نمیدونم بنظرتون اگه الان پیام‌داد باز چطور باهاش برخورد کنم

دقیقا درسته موافقم باهاتون این چندمین بار بود ازم درخواست میکرد باهام ذنقدر سرد نیاش من هر دفعه گفتن ...

ببین عزیزم شما از این آشنایی ورابطه تفاهم داشته باشید

قصد ازدواج وموندن دارید اما نمیدونید اونم واقعا قصد نهایش این هستش حتی با وجود تفاهم وشناخت

بنابراین هیچوقت شان وحرمت خودت رو زیر سوال نبرید

اگر بهتونsداد شما خیلی محترمانه باهاش صحبت بکنید

مثلا میگه صبح بخیر شما هم بنویس صبح شما بخیر وخوشی خوبید،با اوهام و هوم جواب نده،با بله بفرمائید،خواهش میکنم واینجور چیزها جوابش بده خیلی مودب وخانمانه و...

سرد برخورد نکن خیلی مودبانه برخورد کن تا ببین به کجا میرسه وچی میگه وکلا نظرش چیه خانمی

ببین عزیزم شما از این آشنایی ورابطه تفاهم داشته باشیدقصد ازدواج وموندن دارید اما نمیدونید اونم واقعا ...

مرسی از راهنماییتون چشم حتما امیدوارم پیام بده یکبار دیگه درست از شانسم استفاده کنم حداقل پشیمونی برام نمونه