2777
2789

همش بی حالم و با کوچیکترین سکوتی به خواب عمیق میرم ضعف و احساس گرسنگی زیاد میکنم اما نمیتونم بیشتر از دو لقمه بخورم 

سردرد و چشم درد و حالت تهوع هم دارم 

و اینکه روی زانو و رونم هم کبودی بی دلیل دیدم 

همه ی این علائم از هفته پیش تا الان یهو واسم به وجود اومده یعنی چم شده😩😩😩😩

چکاپ بده عزیزم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من قبلا اینجوری بودم پلاکت خونم پایین بود اما باید از دکتر بپرسی ی مدتم کم خونی داشتم اینجوری بودم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا اینجوری بودم پلاکت خونم پایین بود اما باید از دکتر بپرسی ی مدتم کم خونی داشتم اینجوری بودم

خودم هم حدس میزنم همین کم خونی باشه چون خیلی هم سرگیجه دارم و بیشتر از ۱۰ دقیقه نمیتونم سر پا وایستم

خودم هم حدس میزنم همین کم خونی باشه چون خیلی هم سرگیجه دارم و بیشتر از ۱۰ دقیقه نمیتونم سر پا وایستم

حتما ازمایش بده خطرناکع  فداتبشم انشالله سلامت باشی از چشم بد ب دور باشی خودتو خانوادت❤️❤️

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اونکه اره همیشه موقع ازمایش به یه بدبختی وارد سرنگ میشه مشکل سازه؟

آره ممکنه خون به مغرت نرسه ددر از جون سکته مغزی کنی

هزار و یک مشکل داره 

واااای چه بیخیالی 

پاشو برو دکار داخلی چکاپ بنویسه