2777
2789

درس عملی باهاش داشتیم. من چون شاغلم نتونستم کلاسش رو برم از ۶ جلسه ۲ جلسش رو رفتم. به من محل نمیداد کلا. حتی اسمم رو نپرسید. یبارم گفت تو ک مثل مهمونا میای چای میخوری میری دانشجو نیستی ک. کلا باهام لج افتاد هربار میبینتم تیکه میندازه. حالا من نمره پایانی رو از ۱۲ نمره ۱۰ شدم . قبلا گفته بود بالا بگیرین عملی نمیگیرم حالا ساعت ۹ شب پیام داده شنبه ۱۰ بیاین عملی :/ برم مطمئنم یکاری میکنه کم بگیرم. نمره پایانیم از همه بیشتر شد ولی خب... :)

منم ی استادی دارم ۲۰ تا جزوه برا ی درس مضخرف عمومی فرستاده ارائه هم دادیم نمره نداده بعد بهش گفتم استاد حذف نمیکنی چندتاشون رو مردک متوهم نوشته تازه حس کردم کمه که عه با استیکر میمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم بگم خوبه خودتم میدونی که عین میمونی

کااااش میشد گفت کاااش.

🙄احمقن فکرمیکنن حالا خودشون چی شدن یا چ کار شاخی دارن میکنن. فقط عقده . من هیچوقت رفتار بدی نداشتم ولی اون همیشه مسخره میکنه کارا و حرفامو. 

عملیتو بدهتشکر کن که بهت این فرصت و دادهو با این که هم متاهلی و هم شاغل تمام تلاشتو کردی

همین دیگه. چون همش ب دید تمسخر بهم نگاه میکنه استرس میگیرم گند میزنم. من خودم حسابدارم کارم با سیستمه😐فکرشو کن یبار بالا سرم بود قاطی کردم ک چجور سیستمو راه بندازم

همین دیگه. چون همش ب دید تمسخر بهم نگاه میکنه استرس میگیرم گند میزنم. من خودم حسابدارم کارم با سیستم ...

اهان

درک میکنم ، دیگ اینسری به اخم و رفتار بدش توجه نکن

شمرده شمرده صحبت کن ، اونم کم کم از لحنت ارامش میگیره

اهاندرک میکنم ، دیگ اینسری به اخم و رفتار بدش توجه نکنشمرده شمرده صحبت کن ، اونم کم کم از لحنت ارامش ...

اگه بذاره حرف بزنم اره. 

ی نگاه تحقیر امیز و خنده ی مسخره ای داره. اوندفعه بهش گفتم از کجا میدونین من از بقیه نمره بهتری نمیگیرم ک قضاوتم میکنین. گفت نه من همچین حرفی نزدم. دیگه چیزی نگفت . حالا ک دید خوب گرفتم شنبه پوستمو میکنه. چون قبلا هیچوقت عملی نمیگرفت ایشالا بخیربگذره

اوف بد گفتیخب چرا کل کل میکنی

چون بین جمع همش تحقیرم میکرد و یجوری حرف میزد انگار اونایی ک سر کلاسش اومدن نخبه هستن. منم واقعا بهم برخورد ی استاد توی کلاس بچه های روانشناسی چطور میتونه اینجوری رفتارکنه . 

من شاید متاهل باشم شاید شاغل باشم ولی هیچوقت توی درس خوندن کم نمیذارم شده تا یساعت قبل ازمون بشینم بخونم نمره خودمو میگیرم. بعد اون منو با مجردای کلاس ک شاغل نبودن و حتی مطمئن بودم درسشون ضعیفتره مقایسه میکرد و میگفت بهترن.

چون بین جمع همش تحقیرم میکرد و یجوری حرف میزد انگار اونایی ک سر کلاسش اومدن نخبه هستن. منم واقعا بهم ...

واقعا بعضیا به فکر عزت نفس دانشجو نیستن

سلام علیک محترمانه داشته باش 

به رو خودتم نیار که قبلا بحث داشتین

واقعا بعضیا به فکر عزت نفس دانشجو نیستنسلام علیک محترمانه داشته باش به رو خودتم نیار که قبلا بحث داش ...

حق باتوعه. سعی میکنم صورتم هیچ واکنشی نداشته باشه حتی لبخند. جدی برخورد میکنم هرچی هم گفت جواب نمیدم ایشالا ک از پسش بر بیام واسم دعا کن عزیزم❤

کااااش میشد گفت کاااش.🙄احمقن فکرمیکنن حالا خودشون چی شدن یا چ کار شاخی دارن میکنن. فقط عقده . من هی ...

خوب عزیزم تحصیلات ک شعور نمیاره هرچند اساتید ما از خودمون بی سواد ترن تو دانشگاه و از همین میسوزن