درس عملی باهاش داشتیم. من چون شاغلم نتونستم کلاسش رو برم از ۶ جلسه ۲ جلسش رو رفتم. به من محل نمیداد کلا. حتی اسمم رو نپرسید. یبارم گفت تو ک مثل مهمونا میای چای میخوری میری دانشجو نیستی ک. کلا باهام لج افتاد هربار میبینتم تیکه میندازه. حالا من نمره پایانی رو از ۱۲ نمره ۱۰ شدم . قبلا گفته بود بالا بگیرین عملی نمیگیرم حالا ساعت ۹ شب پیام داده شنبه ۱۰ بیاین عملی :/ برم مطمئنم یکاری میکنه کم بگیرم. نمره پایانیم از همه بیشتر شد ولی خب... :)
منم ی استادی دارم ۲۰ تا جزوه برا ی درس مضخرف عمومی فرستاده ارائه هم دادیم نمره نداده بعد بهش گفتم استاد حذف نمیکنی چندتاشون رو مردک متوهم نوشته تازه حس کردم کمه که عه با استیکر میمون
عملیتو بدهتشکر کن که بهت این فرصت و دادهو با این که هم متاهلی و هم شاغل تمام تلاشتو کردی
همین دیگه. چون همش ب دید تمسخر بهم نگاه میکنه استرس میگیرم گند میزنم. من خودم حسابدارم کارم با سیستمه😐فکرشو کن یبار بالا سرم بود قاطی کردم ک چجور سیستمو راه بندازم
چون بین جمع همش تحقیرم میکرد و یجوری حرف میزد انگار اونایی ک سر کلاسش اومدن نخبه هستن. منم واقعا بهم برخورد ی استاد توی کلاس بچه های روانشناسی چطور میتونه اینجوری رفتارکنه .
من شاید متاهل باشم شاید شاغل باشم ولی هیچوقت توی درس خوندن کم نمیذارم شده تا یساعت قبل ازمون بشینم بخونم نمره خودمو میگیرم. بعد اون منو با مجردای کلاس ک شاغل نبودن و حتی مطمئن بودم درسشون ضعیفتره مقایسه میکرد و میگفت بهترن.