2777
2789

شوهرم دیده خونه مامانم یه پسر رفته فک کرده برادرمه صداش کرده جواب نداده درو باز کرده رفته داخل شوهرم اومد خونه بهم گفت بهم گفت منم ترسیدم گفتم داداشم خوابگاه یکشنبه میاد در ضمن خونه مامان یه کوچه فاصله داره.زود به مامانم زنگ زدم خواب بود گفت کسی خونه نیست در همین حین شوهرمرفت خونشون کسی نبود حالا مامانم خونه ماست ولی نفهمدیم کی بود نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب صبر میکرد ببینه طرف خارج میشه از خونه یا نه

اخه جایی نداریم که تو خونه کسی قائم بشه ولا ۴۰ متره گشتن با شوهرم .دوم شوهرم گفت در باز شو رفت خونه یعنی کسی درو باز کرد درحالی که مادرم خواب بود

یعنی همون لحظه ورود اون آقا شما دیدینش؟ بعدش بلافاصله وارد خونه شدین؟

شوهرم دید اومد همون لحظه گفت منم زو به مامانم زنگ زدم شوهرم کفشاش در نیاورده زود رفت خونه مامانم کلا سه در فاصله داریم با خونه مامانم 

شوهرم دید اومد همون لحظه گفت منم زو به مامانم زنگ زدم شوهرم کفشاش در نیاورده زود رفت خونه مامانم کلا ...

یعنی وقتی گفت بهم به همون لحظه به مامان زنگ زدم اون خودش زود گشت خونه رو یعنی وقت قائم شدن نبود