2777
2789
عنوان

پسرم امشب اعتراف کرد ک دوبار فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 53 پست
میگم برا گوشی سختگیری کنم براش یا نه

نه بنظرم هرچی آزاد تر بزاریش بهتره 

چون راه های پیچوندنت و یاد میگیره 

سعی کن دوستانه راهنماییش کنی ک این طور فیلما بدردش نميخوره 

میترسم از اینکه ب فیلم دیدن عادت کنه

سوره نور زیاد بخونید

اهالی خانواده رو از اینجور گناه ها حفظ میکنه 

باید چراغ خاموش کنترلش کنید 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره نور زیاد بخونیداهالی خانواده رو از اینجور گناه ها حفظ میکنه باید چراغ خاموش کنترلش کنید

ممنون عزیرم حتما میخونم ،خودشم خوابش نمیبره رفت ک قران بخونه  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
میترسم از اینکه ب فیلم دیدن عادت کنه

خوب از عواقب نگاه کردن به این فیلمها و ضررهاش

گناهش و اینها براش بگین 

اصلا نزارید عادی باشه براش. باهاش صحبت کنین

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

در واقع اعتراف گرفتید؟درسته ؟

نه اصلا خودش امد گفت میخوام باهات صحبت کنم ک اینکاررو کردم الانم از ذهنم خارج نمیشه و نمیتونم بخوابم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نه اصلا خودش امد گفت میخوام باهات صحبت کنم ک اینکاررو کردم الانم از ذهنم خارج نمیشه و نمیتونم بخوابم

عزیزم .درک میکنم سخته براتون .ولی اگه از شدت ناراحتی و برای چاره جویی اومده پیشتون نشونه ی خوبیه .

عزیزم .درک میکنم سخته براتون .ولی اگه از شدت ناراحتی و برای چاره جویی اومده پیشتون نشونه ی خوبیه .

از شدت ناراحتی امده بود ولی میدونم ک احتمال داره تکرار کنه و ممکنه براش عادی هم بشه اصلا فکرشم نمیکردم که اینقد زود درگیر این چیزابشه 

از شدت ناراحتی امده بود ولی میدونم ک احتمال داره تکرار کنه و ممکنه براش عادی هم بشه اصلا فکرشم نمیکر ...

زود نیست .احتمالا یکی دوسالی هست که بالغ شده.

ماهم خیلی خطاها رو تکرار می کنیم .نگران نباشید .اول اینکه براش دعا کنید و دوم اینکه حتما مشاوره بگیرید .

استاد پوراحمد خمینی تو ایتا ی گروه دارن که قیمت مشاوره تلفنی هاشون خیلی نیست .همین امشب پیام بدید و درخواست مشاوره برای نوجوان پسر بدید .

البته اگر مورد دیگه ای سراغ ندارید .