2777
2789

سلام من چندین سال خواننده سایت بودم وامشب از تنهایی واینقدر دلم گرفته بودش عضو شدم

کاری ندارم که حس ششم راست هستش یا دروغ

بعضی ها خدایی نفسشون حق هستش وحرفاشون درسته واقعا دیدم

فقط میخوام یکی حس واقعیش رو بهم بگه

2هفته قهر کردم واز خونه زدم بیرون برای اولین باره البته آمدم این یکی خونمون(توی2شهر خونه داریم)وهیچکس هم خبر نداره

حالا میخوام ببینم شوهرم کی میادش چون من نمیخوام برم خیلی بد شده واقعا نمیدونم چرا اینجوری شدش بعد5سال زندگی

شوهرت میاد ابشالاخدا رو شکر امکانش رو داری اشتی هم بودی هر از گاهی بیا همین خونه.چند روز تنفس داشته ...

مرسی عزیزم کی برمیگرده؟؟میام بعضی وقتها

اما الان2هفته شده فکر میکنم سحر وجادو شده زندگیم

همه دلخوشیم شوهرم بود نه بچه ای نه کسی واقعا سخته اونم انگار نه انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم کی برمیگرده؟؟میام بعضی وقتهااما الان2هفته شده فکر میکنم سحر وجادو شده زندگیمهمه دلخوشیم ش ...

یگی چند روز دیگه نیومد بهش زنگ بزن بگو تو هم بیا اینجا

اگ فگر میکنی صلاحه البته. ادما یا هم فرق دارند. در زندگی مشترک غرور معتی نداره

یگی چند روز دیگه نیومد بهش زنگ بزن بگو تو هم بیا اینجااگ فگر میکنی صلاحه البته. ادما یا هم فرق دارند ...

نه غرور ندارم اما مدتی خیلی اذیت شدم خیلی زیاد

میدونه من کسی ندارم نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکردش باورت میشه2ماه خنده ش رو ندیدم2ماه با لباس توی خونه کلا ظهر وشب سر سفره بودش حتی خواب البته زمانهایی که سرکار بودش هیچی اینقدر باهاش حرف زدم بگو چطوری ومیدونه من خیلی پشتش هستم حرفام قبول میکردش اما عوض نمیشدش وبعضی وقتها میگفتش دست خودم نیستش اصلا بریدم کلا حوصله خودمم ندارم 

شوهرت میاد ابشالاخدا رو شکر امکانش رو داری اشتی هم بودی هر از گاهی بیا همین خونه.چند روز تنفس داشته ...

منم5شنبه اون هفته بهشsدادم وگفتم واقعا خسته شدم منم دیگه بریدم ورفتم برای همیشه

که نوشت نه جایی رفتی نه میری بذار خودم رو پیدا کنم

منم چندروز خاموش کردم واونم چندبار زنگ زده بود کجایی چرا خاموش کردی بعدش دیگه هیچ خبری نشد ازش دیگه

منم5شنبه اون هفته بهشsدادم وگفتم واقعا خسته شدم منم دیگه بریدم ورفتم برای همیشهکه نوشت نه جایی رفتی ...

مگه چشه که میخواد خودشو پیدا کنه؟

حالا تو زنگ بزن چون اون قبلا زنگ زده و جواب ندادی و خاموش بودی از دستت ناراحته و به غرورش برخورده

یه گروه ایتا دارم واسه همسرداریه خیلی خوبه اگه خواستی درخواست دوستی بده لینکشو واست بفرستم

مردا هم فقط با اقتدار دادن مرد میشن

اول مردتو مرد بار بیار بعد اونموقع خودش بزرگانه رفتار می‌کنه 

مگه چشه که میخواد خودشو پیدا کنه؟حالا تو زنگ بزن چون اون قبلا زنگ زده و جواب ندادی و خاموش بودی از د ...

عزیزم سنش کم نیستش

اما خیلی ضربه روحی بدی چندسال پیش خورده قبل اینکه ازدواج کنیم مادروپدرش از دست داده وتک فرزند بوده داغون شده ومتاسفانه دکتر اعصاب ناواردی رفته که فقط قرص زولپیدم داده بهش وتوهم زا بود تا ترکش دادم از این قرص چی نکشیدم الان فکر میکنم باز بخاطر کارش روحی بهم ریخته

میدونید بدیش اینه که نمیگه مثلا من رنج نخورم اما من اینجوری بدتر رنج میخورم که چطوره ونمیگه

عزیزم سنش کم نیستشاما خیلی ضربه روحی بدی چندسال پیش خورده قبل اینکه ازدواج کنیم مادروپدرش از دست داد ...

الان شما با این قهر طولانی و شرایطی که همسرت داره خیلی داری اشتباه میکنی، مشکل اعصاب داره نباید تنها بمونه ، حتما که نباید بگه حالش بده خودت درکش کن یه دکتر دیگه ببر ان شاءالله که درمان شه

الان شما با این قهر طولانی و شرایطی که همسرت داره خیلی داری اشتباه میکنی، مشکل اعصاب داره نباید تنها ...

بردم عزیزم اما واقعا این2ماه دیگه خیلی اذیت شدم خانمی

باورت میشه حتی خنده اش ندیدم وخیلی چیزهای دیگه

گفتم تنها باشه خودش پیدا کنه که البته خودش هم این حرف رو زد

حالا ان شاا...فردا بهش زنگ میزنم به بهانه یی چیزی ببینم چی میگه

ممنونم گلم از راهنماییت تشکر

فداتت زنگ زدی چی شد؟!

خواستم الان بهت خبر بدم گلم

من بهشونsدادم خاموش بود گوشی به محضی روشن کرد زنگ زدن گفتند که گوشیش جا گذاشته محل کارش وخاموش شده واینکه به حرفام فکر کرده وان شاا...درست میشه همه چیز

باورم نمیشه قبول کرده استعفا بده یعنی اینقدر خدا روشاکرم حد نداره خیلی خوشحالم رفته دنبال کارهاش

ممنون پیگیری کردید عزیزم ان شاا...همیشه خوش وسلامت باشید