2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با لگن مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم درد نداره باورش سخته من درد نداشتم حس کلافگی شدییییید داشتم ، وقتی ماما گفت الان وقت زور زدنه، از دردت استفاده کن و زور بزن من هیییییچ دردی نداشتم گف اگه واقعا درد نداری خیلی خوش زایی . توصیف من از درد زایمان حس کلافگی شدید هستش .

خوب يكي بگه چندبار معاينه ميكنن😢

منو دوبار

هرچقدر زودتر بری بیمارستان وبیشتراونجا باشی 

بیشتر معاینه میشی

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
الان شما دوهقته مونده به زايمان معاينه كردي؟واسه چي الان؟

که ببینن لگنشون برای زایمان طبیعی مناسبه یانه

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
عذر خواهی میکنم ولی فکر کنم انگشت کرد داخل واژن فشار میداد ب عقب و جلو،میگفت ی انگشته ولی بیشتر از ی ...

شما هم ببخشید ...ولی برای منو فقط یه لوله گذاشته بودن همین...ولی زایمان راحتی داشتم فقط نیم ساعت اخرش خیلی سخت بود

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]