2777
2789
عنوان

این قسمت پدر حسود ❌❌❌❌❌

224 بازدید | 12 پست

بچه ها اینجوریشو دیده بودین؟ که پدری از رشد بچه ش بترسه ؟ بابام قبلا می رفته بدنسازی و الان ول کرده ؛ بهش گفتم میخوام برم بدنسازی پوزخند زد گفت تو رو چه به بدن سازی؛ اعتنا نکردم و وقتی با پول خودمم می رفتم میگفت نرو به دردت نمیخوره، نه که با ورزش مخالف باشه اگه میگفتم والیبال و. .. چون خودش دوس نداره حسودیش نمیشد! یا فانتزی خودش ویولون بوده که اونم چون شرایطشو نداشته ول کرده الان من میخوام برم کلاس ساز دیشب گفتم ویولون برم یا پیانو گفتی نرو یادنمیگیزی تو !💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان ندارع حسادت کنه بچشی حتما چون دیده برای خودش فایده ای نداشته نخواسته توام وقتتو تلف کنی وگرنه ...

اصلا دوس نداره چیزی که خودش نرسیده رو حتی بچه ی خودش برسه؛ هیجده سالم که بود گریه می کردم تا منو بفرسته کلاس رانندگی؛ پولشم داشت فقط می ترسید نکنه راننده ی بهتری از او بشم؛ بماند که هیچوقت ماشین نداد و تحقیر کرد که تو که رانندگی بلد نیستی بعدا که خودم ماشین خریدم، داداشش و داداشم گفت خدا روشکر دست فرمونت خوبه، بابات رانندگیش خیلی ضعیفه  ولی خودش پشتم نبود 💔

ببین درسته قشنگ نیست ولی بین خواهر برادر باز عادی تره تا پدر مادر؛ بخون کامنت جدیدمو ببینی

میفهمم عزیزم بنظر من حسادت یه بیماری روانیه که ممکنه هرکسی داشته باشه حالا چه پدرومادر باشه چه خواهر برادر و البته میدونم که پدرت که باید پناهگاهت باشه این حسو بهت میده چقدر ترسناکه برات