2777
2789

منکه تغییری حس نکردم  چقدرم تلخه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توضیح میدی؟ چرا استفاده کردی کی تجویز کرد خوب تغییر نکردی نرفتی دیگه دکتر؟

من درس خوندنی هزار جا ذهنم میرفت این دارو داد تمرکزم رو کی اوکی نکرد . ولی مامانم وسواس داشت بهش داد والا منکه تغییری حس نکردم دکتره انگار به همه اینو می نوشت دکتر شمس

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

ب دكتر گفتي؟

نه نرفتم ۴ماه خوردم دیگه ولش کردم اسکول بود دکتره

نه نرفتم ۴ماه خوردم دیگه ولش کردم اسکول بود دکتره

وقتي دارويي شروع ميكني معمولا سه هفته يكماه بعد بايد مراجعه كني و تاثير دارو گزارش بدي

ممكنه نياز باشه همراهش چيز ديگه بدن يا تغييرش بدن و يا حتي بفهمن تشخيص اشتباه بوده

٤ ماه پشت سر هم ك دارو نميدن خودت مجدد ميخريدي؟

چه مدت خوردید بعد خودتون قطع کردید؟ چند وقت از خوردنش گذشت تاثیر گذاشت

من دكتر بهم دوز كمتر داده بود يعني گفته بود نصف شروع كنم ولي داروخانه يادش رفته بود دستورش رو بنوبسه من با يكي شروع كردم و حالت تهوع زيادي داشتم با اين حال تحمل كردم و اگر دارو مصرف نميكردم نميتونستم برم سركار اتفاق بدي افتاده بود بنابراين مجبور بودم تحمل كردم نوبت بعدي من  دو هفته بعد بود و دكتر گفت سختيش گذشته و برات عوضش نميكنم  حالم بهتر شده بود همون دو هفته و خب ماههاي بعدش ك خيلي خيلي بهتر شدم و بعدش كمش كردم و قطعش كردم

دكتر گفت كم كنم چون تقريبا ده ماهي گذشته بود و من حالم خيلي بهتر شده بود زمان قطعش هم يك هفته اي اذيت شدم حساس و زودرنج شده بودم گريه ميكردم ولي خب چاره اي نبود بايد تحمل ميكردم از عوارض داروها هست و در كنار مزايايي ك برام داشت و بسيار راضي بودم اين معايب هم داشت

من دكتر بهم دوز كمتر داده بود يعني گفته بود نصف شروع كنم ولي داروخانه يادش رفته بود دستورش رو بنوبسه ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی،،گلم بعد از قطع کردن دیگه اون حالتا سراغت نیومد؟ میتونم بپرسم شما حالت چطوری بود که دکتر این قرص تجویز کرد؟

عزیزم خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی،،گلم بعد از قطع کردن دیگه اون حالتا سراغت نیومد؟ م ...

من اتفاق بدي براي خانوادم افتاه بود و شوكه شده بودم بهش ميگن استرس پس از سانحه 

و خب هنوزم اين موضوع ادامه داره اما اون زمان قابل پذيرش نبود و بدون دارو نميتونستم ب زندگي عادي برگردم