2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم متاسفانه خیلی روزا حوصله شو‌ ندارم ولی بعدش عذاب وجدان میاد سراغم میرم کلی بازی میکنم باها ...

من خیلی خودمو اذیت میکنم یه مشکلی بودنی همش دوس دارم گریه کنم دخترم بزرگ شه نمیدونم چه غلطی باید بکنم الان تمام تلاشمو میکنم کم نذارم براش ولی میگن ناراحت باشی رو شیرتم تاثیر میذاره

یه جوری میگی انگار پدر مادر خودمون 24 ساعته دست به سینه در خدمت ما بودن. والا کاش همین پدر و مادری ک ...

ما خودمون که تباه شدیم ما هیچ اصا دوس ندارم بچم زندگیش ناراحتی باشه

ما خودمون که تباه شدیم ما هیچ اصا دوس ندارم بچم زندگیش ناراحتی باشه

مشکل نسل ما همینه

میخوایم همه چی برا بچه‌مون کامل باشه

ولی اشتباهه. هم ممکن نیست هم کلا روش غلطیه. 

دنیا روی خواست ما پیش نمیره. بارها دیدم روان‌شناسانی که میگن به بچه نه گفته بشه. هر چیزی خواست براش نخرید. بچه باید به سختی و زحمت بیوفته تا یاد بگیره. ببریدش توی جمع‌هایی که بچه‌ها با اخلاق و رفتار متفاوت هستن بعد اجازه بدین خودش با مشکلاتی که براش پیش میاد مقابله کنه. 

ماها خیلی داریم بچه‌ها رو پاستوریزه بار میاریم. مثل دوران کرونا. هر کسی اطرافم بیشتر پاستوریزه بود بیشتر مریض شد. اینم همونه. بچه‌ای که توی خانواده زندگی کردنو یاد نگیره کلاهش پس معرکه‌س. 

مشکل نسل ما همینهمیخوایم همه چی برا بچه‌مون کامل باشهولی اشتباهه. هم ممکن نیست هم کلا روش غلطیه. دنی ...

حرفاتو قبول دارم ولی من حرفم این نبود بچه ای که مامانش هی بخاطر یه حرفی حالش بد بشه گریه کنه تو خودش باشه بنظرت چی میشه؟

حرفاتو قبول دارم ولی من حرفم این نبود بچه ای که مامانش هی بخاطر یه حرفی حالش بد بشه گریه کنه تو خودش ...

خب عزیزم وقتی میدونی مشکل از خودته باید رفتار خودتو اصلاح کنی. بچه به کنار. این رفتار به خودتم آسیب میزنه. مادرم یه عمر مثل شما بود. الان دور از جونت پارکینسون داره. متخصص گفته ریشه بیماریش همین حالات روحی روانی‌ش بوده. با خودت این کارو نکن. 

حالا من که یه عمر مادرمو دیدم حرف مردم به چپمم نیست. هر کی هر چیزی میگه به گور پدرش خندیده. بیخیال باش. هروقت هم حرفی از کسی شنیدی و اون حرف به ذهنت اومد خواست اذیتت کنه سریع شیطونو لعنت کن. اینا افکار شیطانیه. یه راهکار دیگه هم اینه که هر کسی حرفی زد که ناراحت شدی همونجا جوابشو بده. نریز توی خودت که بعد اذیت بشی. 

خب عزیزم وقتی میدونی مشکل از خودته باید رفتار خودتو اصلاح کنی. بچه به کنار. این رفتار به خودتم آسیب ...

من فقط کارا و رفتارای شوهرم انقد میتونه بهمم بریزه بقیه رو جواب میدم یا نهایت یه روز فکرش آزارم میده بعد تموم میشه میره

دشمنت شرمنده خانومی چیز مهمی نیس ممنونم اومدی تاپیکم🥰😘

خواهش می‌کنم عزیزم

اینکه میگی مشکلت اخلاق شوهرته هم مثل مادرمی. مادر منم یه عمر با بابام اختلاف داشت. سر مسائل مختلف. از اخلاقی و مالی بگیر تا خیانت. به همین خاطر میگم روی خودت کار کن. به خدا مامانم سنی نداره. 55 سالشه. پارکینسون داغون کرده. نکن با خودت خواهرم. برو مشاور. از یه بزرگ‌تر کمک بگیر. خودت شخصا با شوهرت صحبت کن. خودتو بزن به بیخیالی. نهایتش طلاق بگیر. ولی خواهشا روح و روانتو خرج نکن. 

خواهش می‌کنم عزیزماینکه میگی مشکلت اخلاق شوهرته هم مثل مادرمی. مادر منم یه عمر با بابام اختلاف داشت. ...

همیشه از مشاور کمک میگیرم ولی این رفتار خودم بیشتر اذیتم میکنه با مشاور خرف میزدم میگه برا خودت فاجعه انگاری میکنی😞