2777
2789
عنوان

اختلال تکلم

668 بازدید | 27 پست

سلام من چند وقته خیلی کلمات رو بد ادا میکنم حتی از روی یه متن میخونم بجای کلمه درست یه کلمه نامفهوم میگم یا وقتی همسرم باهام صحبت می‌کنه اصلا هیچ جوابی نمیدم تو سرم جواب میدم ولی زبونم انگار نمیچرخه چند بار میگه چرا جواب نمیدی ولی بازم نمیتونم جواب بدم مث هنک کردن بنظرتون چ دلیلی داره بعضی وقتا خودم میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=369351224]استرس نداری؟ یا بیش از حد مغزت شلوغ نیس؟ [/QUچند وقت شدید  استرس داشتم ولی الان بهتر شدم اینکه از رو متن میخونم ولی کلمات رو اشتباه میگم بده مثلاً یه قصه رو خیلی شمرده باید بخونم

[QUOTE=369351224]استرس نداری؟ یا بیش از حد مغزت شلوغ نیس؟ [/QUچند وقت شدید استرس داشتم ولی الان بهت ...

ممکنه بخاطر استرسی ک داشتی بنظرم اروم باش یکم رو خودت کار کن سعی کن اروم باشی متن میخوای بخونی با دقت نگاه کن اول تو ذهنت بخونش بعد با صدا یکم بلند تر از روش روخوانی کن توی جای خلوت فکرکن ک داری قصه میگی واسه کسی

ممکنه بخاطر استرسی ک داشتی بنظرم اروم باش یکم رو خودت کار کن سعی کن اروم باشی متن میخوای بخونی با دق ...

ببین توضیح دادند واسم سخته ی وقتایی دوست ندارم یک کلمه هم جواب بدم انگار که کنترل ندارم رو زبونم

مغز اعصاب برو باید ام آر ای بدی

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~