2777
2789

من از نظر شخصیتی جوریم که نمیتونم دل آدما را بشکنم یا بهشون توهین کنم .حتی اگر بهم توهین کنن .همین اخلاقم باعث شده همه جرات کنن بهم توهین کنن .اشکام بند نمیاد حتی بچه ها هم بهم توهین میکنن .خواهش میکنم دعا کنید خدا به این بنده خوار و ضعیفش عزت بده تنها راهی که به ذهنم رسید ازتون بخوام دعام کنید 😔😔😔

سلام خوبی تو تاپیک یکی گفته بودی التهاب معده باعث دور از جون سرطان میشه، یعنی اگه درمان بشه هم باعثش میشه از اون روز فکرم درگیره

اصلا التهاب معده درمان میشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام خوبی تو تاپیک یکی گفته بودی التهاب معده باعث دور از جون سرطان میشه، یعنی اگه درمان بشه هم باعثش ...

سلام .نه نترس .کلا زخم ها و التهابات بلند مدت خوب نیست .

مشکل معدتون چیه؟؟؟ بارهنگ بابونه شیرین بیان زنجبیل سیاهدونه و کلی چیزای دیگه هست که برای مشکلات معده خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .نه نترس .کلا زخم ها و التهابات بلند مدت خوب نیست .مشکل معدتون چیه؟؟؟ بارهنگ بابونه شیرین بیان ...

من خودم فک کنم رفلاکس معده دارم معذرت همش آروغ و باد داخل معدم جمع میشه و جدیدا هم داغ میکنه انگار. میزنه پهلوم دردش

دکتر نرفتم سرخود پنتوپرازول خریدم صبحا میخورم یا گاهی فاموتیدین

ولی مامانم دور از جونش معدش همیشه اذیته، جدیدا آندوسکوپی کرد گفت التهاب معده داری و کلی آزمایش داد 

واسه اون نگرانم

من خودم فک کنم رفلاکس معده دارم معذرت همش آروغ و باد داخل معدم جمع میشه و جدیدا هم داغ میکنه انگار. ...

نه نترس مشکل معده که اکثریت دارن .نمک قبل غذا بخوره چیزای تیز و ترش نخوره .و همه داروهایی که برا معده خوبه امتحان کنه ببینه کدوم بهش میسازه .بعضیا دوتا دونه تخمه افتابگردون بعد غذا میخورن رفلاکس ندارن

نه نترس مشکل معده که اکثریت دارن .نمک قبل غذا بخوره چیزای تیز و ترش نخوره .و همه داروهایی که برا معد ...

واسه مامانم نگرانم که التهاب داره دور از جونش