2777
2789

بچه ها واقعا که الان دارم میگم بغض گلومو گرفته

خیلی حس قشنگیه که یکی بیشتر از خودش و هر کس دیگ ای دوستت داشته باشه

برات از خودش بگذره

واقعا از دوست داشتنش صدرصد مطمئن شدم🥺

من تا دیشب بدترین حال دنیا رو داشتم

من و همسرم تو عقدیم و جواب آزمایشام  اومد و فهمیدم نمیتونم باردار بشم و اگ بشم بچه مریضه و بیماریه خیلی بدیه

اما همسرن تنهام نزاشت😭🫂❤️‍🩹

من حتی به جدایمون فکر کردم و حلقمو در آوردم چون حس میکردم همه چیز تمومه

ولی اون اومد دلداریم داد

گفت درست میشه

من هستم و تو هوای برفی اومد پیشم تا آرومم کنه، اونی که از هوای سرد بیزاره

دیشب خیلی گریه کردم، صب رفتیم مشهد جاتون خالی زیارت و بعدش هم رفتیم کیلینیک...

بعد دکتر گفت زیاد نگران نباشید، و خبرای خوبی داد🥺🥰🥰🥰

خدایا شکرت

امام رضا مدیونتم❤️‍🩹🦋

درسته الان دیگ آرومم ولی دیشب رو با تموم گریه و سختیش عاشقانه دوست دارم

چون از صمیم قلبم از دوست داشتنش مطمئن شدم🫂❤️‍🩹

واستون دعا میکنم، خوشبخت بشید بچه ها

امیدوارم همتون بهترین لحظات واستون رقم بخوره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله همیشه قطار زندگیتون روی ریل خوشبختی حرکت کنه عزیز😍

مرسی قشنگم🫂❤️‍🩹

همچنین شما و تمام دخترای سرزمینم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

وای خدایا شکرت که قدرت جذب من اینقدر بالاسو این سومین تاپیک شکرگزاری و مثبتیه که امشب دیدمفقط دنبال ...

منم دیگ تصمیم دارم تاپیکای منفی رو نخونم واقعا چون رو حست بشدت تاثیر منفی میزاره

🫂❤️‍🩹

پایدارررر

مرسی گلم

همچنین🫂❤️‍🩹

عزیزم مگه چه مشکلی داشتین ک اول گفتین دیگه بچه دار نمیشین بعدش دکتر گفته میشه؟

من ژن هام مشکل داشت و بچه احتمالا سقط میشد ولی دکتر گفت که شما ناقل بیماری هستید بیمار نیستید، یعنی من فقط در ژن هام دارمش و گر نه سالمم و یه بیماری نمیدونم میشناسید یا نه mpsنوع چهار داشتم 

من ژن هام مشکل داشت و بچه احتمالا سقط میشد ولی دکتر گفت که شما ناقل بیماری هستید بیمار نیستید، یعنی ...

خب خدارو شکر

دیگه علم خیلی پیشرفت کرده ،سونو های بارداری و....

اما انرژی منفی واقعا تاثیر داره،خوبه ک ازش دور بشین

ویتامین د ۳ هم حتما سه ماه قبل از اقدام بارداری شروع ب خوردن کنید با فولیک اسید

چیزای ساده ای هست اما مهم در سلامت جنین

خب خدارو شکردیگه علم خیلی پیشرفت کرده ،سونو های بارداری و....اما انرژی منفی واقعا تاثیر داره،خوبه ک ...

مرسی قشنگم🫂❤️‍🩹

بله درسته دکتر بهمون گفت🙏🫂❤️‍🔥

مرسی عزیزم