2777
2789

یعنی فقط منم که عشق زندگیمو از دست دادم. فرصت بهم رو کرد و از یه پسره خوشم اومد اونم همینطور. بعد یه مدت باهم بودیم تاحالا تو زندگیم انقدر بهم خوش نگذشته بود بعد اومدم یه خریتی کردم پیج فیک زدم با یه ایدی دیگه که مثلا امتحانش کنم بعد با اون پیج بهش پیشنهاد دادم و قبول کرد!!  بعدم من با ناراحتی اومدم بهش گفتم چرا اینکارو کردی اونم گفت نکنه فکر کردی دوست دخترمی.  من فقط چون دلم برات سوخت گذاشتم با من باشی وگرنه اصلا نمیتونم دوست داشته باشم و دلم یه دختر کامل و خوشگل میخواد. بعدش گذاشت رفتو الان ۱ ساله گذشته و من هنوز بهش فکر میکنم.   بنظرتون چیکار کنم؟؟؟. چرا من انقدر احمق و بی عرضه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🖤

میگذره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍