2777
2789
عنوان

لباس نوزادو چطوری میشستین

82 بازدید | 12 پست

حوصله ندارم الان بشورم با دست دلم میخواد سریع تر شسته بشن با چی بشورم کهنه هاشو سریع پی پی ها در بیاد  خیلی بده به سختی در میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کهنه🤣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

عمدا میگی کهنه که بیان کامنت بزارن؟تو دهات کوره هایی آب و برق نیست پوشک میکننکهنه چیه دیگه

چرا اینجوری صحبت میکنی 

شاید دلیلی داره 

لطفا با حرفاتون دل نشکنید 

امیدوارم از حرفام ناراحت نشی عزیزم چون قصد بدی ندارم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چرا اینجوری صحبت میکنی شاید دلیلی داره لطفا با حرفاتون دل نشکنید امیدوارم از حرفام ناراحت نشی عزیزم ...

چیزی نگفتم 

امشب هر تاپیکی میرم عجیب غریبه همه هم از دم دروغ و سرکاری

کاش دیگه نیام اینجا

چیزی نگفتم امشب هر تاپیکی میرم عجیب غریبه همه هم از دم دروغ و سرکاریکاش دیگه نیام اینجا

شاید دروغ نگن عزیزم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

اسی ناراحت شدی؟ ببخش

خودم بچه ندارم نمی‌دونم چیزی به اسم حساسیت هست

تاپیک ها بخاطر پر بازدید شدن خیلی مسخره شده

یه مشت بچه همه رو سر کار گذاشتن میخندن

فکر کردم از اونایی

اگه از اونا نیستی توروخدا حلال کن