2777
2789
عنوان

قراره جهیزیه ببریم اما شوهرم داره دقم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جور چیزا رو باید با زبون نرم پیش ببریبگو کلی طرح چیدیم وذوق داریم میخوایم خودمون بچینیمراضی به ز ...

به کی بگم اینا رو 

خانواده شوهرم چیزی نگفتن 

این خودش داره میگه 

بخواد هی بگه آبجی هات نباشن منم نمیرم 

نبری ی عمر تو دلشون میگن چ بی کس و کار بود.فک‌کنم همسرت بخاطر شام یا نهاری ک باید بدن ترسیده

همون عین بی کس کارا میخوان جهیزیه ببرم 

نه مامانی نه بابایی نه خواهری 

با خانواده خودش 

اصلا چیدن جهیزیه با خانواده عروس 

فکر کنم همون بخاطر شام نهار 

میگه من نمیتونم ببرم خونه داداشم. منم گفتم مام نمی‌نمیایم اونجا.میمونیم خونه خودمون .کی خواست بیاد خونه داداشت

من بغضم گرفته تموم سعی خودم و کردم این مدت نامزدی و خرید جهیزیه با احترام و بدون حاشیه بگذره اما شوه ...

ببین اصلا نگو خودمم نمیرم، چرا نمیری؟ 

برو مادرتم حتما ببر

مگه میشه نیاد؟ بنده خدا این همه جهیزیه گرفته حالا برا چیدن نیاد؟

به شوهرت بگو نمیشه یا خانواده م میان یا جاهاز نمیارم

شما که داری میلی شهر دگ خیلی باید محکم باشی

از الان بخواد بهت زور بگه میدونی چقدر زندگیت سخت میشه؟ تک و تنها شهر غریب

خیلی پرروئه حرصم گرفت از حرفش واقعا الان زنگ زدم به خواهرش گفتم اونم گفت درست میگی محمد اشتباه داره ...

درهر صورت ببین این حرفو چرا زده تا ادب نشده ...

بنظرم ب خواهرش نمیگفتی بهتر بود خودت و خانوادت باید مشکلتو حل میکردین درمیون گذاشتن مشکلات با خانواده شوهر باب دخالت رو باز میکنه

ببین اصلا نگو خودمم نمیرم، چرا نمیری؟ برو مادرتم حتما ببرمگه میشه نیاد؟ بنده خدا این همه جهیزیه گرفت ...

الان انقد احساس بدبختی دارم انقد بغض دارم نمیتونم به هیج کس حرف دلم و بگم 

چقدر خانواده شوهرمم بی عقلن که با خودشون نمیگن چیدن جهیزیه با خانواده عروس 

بخدا داره از سادگی خانوادم سو استفاده میکنه 

مامان بیچارم میگه من نمیام به جاش آبجیت و ببر 

من حتی عروسی ام ندارم این جهیزیه چیدنمم میخواد عین بی کس و کارا کنه

درهر صورت ببین این حرفو چرا زده تا ادب نشده ...بنظرم ب خواهرش نمیگفتی بهتر بود خودت و خانوادت باید م ...

آخه عزیزم چی بگم به خانوادم 

خراب کردن شوهرم جلو خانوادم هیچ سودی برام نداره همش ضرر 

نمیخوام دیدشون بد شه نسبت بهش 

نمیخوام این حرف به گوش آبجی هام برسه و دلشون بشکنه 

الان انقد احساس بدبختی دارم انقد بغض دارم نمیتونم به هیج کس حرف دلم و بگم چقدر خانواده شوهرمم بی عقل ...

اینا بعدا به دلت میمونه، قوی باش

الان بغضتو بذار کنار به شوهرت بگو یا جاهاز نمیارم یا خانوادم همراهمه 

همون عین بی کس کارا میخوان جهیزیه ببرم نه مامانی نه بابایی نه خواهری با خانواده خودش اصلا چیدن جهیزی ...

منم سر جهیزیه ام طایفه شوهرم زود دوییدن اومدن کارتن هارو باز کردن و چیدن و ی بازی هایی دراوردن.مثلا پشت ظرفارو نگاه میکردن ببین مارکش کجاییه!الان پشیمونم ک نگفتم بی زحمت صبر کنید خاله هام باشن ممکنه ناراحت شن.توام نهایتا ی سالاد اولویه درست کنید و ببر بخورید!یا مرغ بپز ببرید...ب شوهرت بگو چیدیم میگم مامانت اینا بیان ببینن

جهازو مامانت خریده زحمت چیدنشم خودش میکشه.مامانه اون بیاد چیکار موقع چیدن!!جدا از حرف زورش من دوست دارم اینجور مواقع سلیقه خودم باشه.الان هرکس میگه نهههه اینو اونجا بزار اونو اینوری بزار.اگه بگی چشم و بخای بعدا عوضش کنی بازم حرف میزنن ک اگه سلیقه مارو قبول نداشت چرا مارو بردن!

منم سر جهیزیه ام طایفه شوهرم زود دوییدن اومدن کارتن هارو باز کردن و چیدن و ی بازی هایی دراوردن.مثلا ...

خودشون باید عقلشون برسه که نیان و جهیزیه چیدن با خانواده عروس 

مشکل اینه شهر دور هستیم و میخوایم بریم تهران 

غذا اینا نمیتونم با خودمون ببریم 

جهازو مامانت خریده زحمت چیدنشم خودش میکشه.مامانه اون بیاد چیکار موقع چیدن!!جدا از حرف زورش من دوست د ...

دقیقاااا 

اصلا تعارفی نکردن مامانت بیاد 

مامان بنده خدای منم حرفی نزده گفته نمیام آبجیت و ببر