داشتم تو اشپزخونه غذادرست میکردم پسرم گریه کرد بغلش کردم بردمش تو اشپزخونه روگاز بودم پسرم بغلم یهو دیدم یچی افتاد😯 نگو گلدون نازنینم بود😣
بردمش تو حال که بیام جمعش کنم دیدم برگ تو دستشه نگو این گلو کشیده افتاده😠
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ