2777
2789
عنوان

اولین خرابکاری پسرم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 131 پست

فک نمیکردم انقد زود شروع بشه خرابکاریاش.5ماه و8روزشه😑

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
عکسشو ببین

ژووووووون من دست گُلش رو میبوسم 😘😘😘😘

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونش برررررم😍😍😍

خدا نکنه عزیزم

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

درود بر همه روزتون‌نیک 

خیلی وقت بود نبودم 

ای جوووونم😍😍😍 نفسیه مامانیشه دییگه اشکال نداره بچگی ککرده ببخشیدش به بزرگیتون. از اییزد یکتا میخوام همییشه مراقب نفسیاتون باشه و سایه شما همسر گرامیتون همیشه بالاسرشون باشه.‌الهی آمین.

راستی دوستم یه کانال زده تو ت ل گرام برید ببینید خواهش میکنم خانوما چون تازه درستش کرده کلی امیدوار میشه با دیدنتون. ممنون میشم عزیز بانوهای نی نی سایتی.

اینه https://telegram.me/zivaralatgolsa