2777
2789
برادر نامادریش بهش تجاوز کرده و کشتتش

پدرش و نامادریش

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر نامادریش بهش تجاوز کرده و کشتتش

پدر و نامادریش بودن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

🔻مرگ دلخراش دختر ۷ ساله بوکانی به دلیل آزار جنسی

🔸شب پنجشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۳ یک دختر ۷ ساله با علایم کاهش هوشیاری و مسمومیت دارویی، توسط پدرش به اورژانس بیمارستان بوکان برده می‌شود.

🔸پس از بررسی‌‌های پزشک اورژانس و مشاهده داغ‌های فراوان، خونریزی ....دختر بچه(دال بر تجاوز) نامادری بچه اقدام به فرار کرد.

🔸براساس اطلاعات رسیده، پدر وی هم که قصد فرار از بیمارستان را داشته است با هوشیاری کادر درمان و پلیس دستگیر می‌شود.

🔸متاسفانه عصر روز جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳ حوالی ساعت ۱۶:۳۵ دقیقه "نیان چلیانی" کودک بوکانی در بیمارستان ارومیه جان خود را از دست.

🔸در حال حاضر پدر و نامادری این کودک فوت شده که متهم به آزار جنسی هستند در زندان می‌باشند.

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اون چیزی که من در مجموع فهمیدم اینه که پدرش عیاش بوده اول با مادر قاتل که فرد ۱۹ساله هست وارد رابطه میشه بعد از مدتی با خواهر قاتل که زنی متاهله رابطه برقرار میکنه و فرد قاتل به نیت انتقام گرفتن از این آقای عیاش به دختر ۷سالش تجاوز میکنه بعد بچه خونریزی میکنه قاتل و‌خواهر مادرش برای اینکه رد گم کنن کسی‌نفهمه چی‌به چیه هول میشن و شکنجه ش میکنن بعدش با دارو مسمومش میکنن ولی بچه خونریزی زیاد داشته و گند کار درمیاد و توی بیمارستان فوت میکنه

خیلی کنجکاوم بدونم مادر این بچه کجاست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت