2777
2789

سلام ، من هفته ۱۴ به خاطر سابقه سقط که داشتم با طول سرویکس ۳۴ سرکلاژ کردم و پساری گذاشتم، امروز هفته ۱۹ تو سونو آنومالی طول سرویکسم ۳۰ شده ولی دکتر گفت بستست، میخواستم بپرسم کسایی که سرکلاژ کردن طول سرویکسشون بعد از سرکلاژ زیاد شد؟ اصلا اندازه گیری طول سرویکس بعد از سرکلاژ قابل استناده؟

نه بعد سرکلاژ دیگه اون بی اهمیت

به حرف دکترت گوش بده راجب استراحت وهرچی که گفته یادت باشه چیزیا سنگین بلند نکنی ویبوست هم اصلا نگیری

من مشکل شلی دهانه رحم دارم یه جورایی مادرزادیه یه سقط داشتم بعداونم بارداری بعدی تو ۲۰ هفته اورژانسی سرکلاژ شدم چون ۲سانت دهانه رحمم باز بود ولی استراحت مطلقی شدم وخداروشکر دخترم موند تازه ۳۷هفته که بازش کردم ۳۸هفته و۴روز بدنیااومد اونم خودم خییییلی زیاد پیاده روی کردم

دراخر اینکه من الانم سرکلاژم وهزار دردسر حاملگی ولی همش اینو زمزمه میکنم گرنگهدار من آنست که من میدانم....

آخرش هرچی خواست خودشه وتمام

..........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بعد سرکلاژ دیگه اون بی اهمیتبه حرف دکترت گوش بده راجب استراحت وهرچی که گفته یادت باشه چیزیا سنگین ...

خیلی خیلی ممنونم از اینکه جواب دادین، میشه خصوصی بهتون پیام بدم من تمام بدنم پر از استرسه و در مورد سرکلاژ  و مدل استراحت مطلق سوال دارم ، اگه براتون مقدوره درخواست دوستیم رو قبول کنید، خدا انشالله بچه هاتون‌ رو براتون نگه داره

نه بعد سرکلاژ دیگه اون بی اهمیتبه حرف دکترت گوش بده راجب استراحت وهرچی که گفته یادت باشه چیزیا سنگین ...

میخواستم بپرسم شما استراحت مطلقتون در چه حد بود ؟ یعنی از هفته ۲۰ تا هفته ۳۷ از رخت خواب بلند نشدین؟ چقدر طول روز مینشستین؟ اصلا بیرون نرفتین؟

میخواستم بپرسم شما استراحت مطلقتون در چه حد بود ؟ یعنی از هفته ۲۰ تا هفته ۳۷ از رخت خواب بلند نشدین؟ ...

نه اصلا آب هم میدادن دستم فقط برا سرویس البته دکترم انقد نگفته بود فقط گفت میتونی چن تا قدم بزنی ولی کارواینا نه خودم خیلی رعایت کردم ولی داغون شدم

الانم داغونم بااینکه بیشتر ازقبلی بلند میشم یا تو جام میشینم ولی خب دیگه توان همش خوابیدنو ندارم خدا خودش بخیر کنه

..........

ببخشید یبوست مگه چی کار میکنه؟منم هفته ۱۳ هستم

خیلیییی یبوست میگیرم ولی مشکل طول سرویکس این‌چیزها ندارم ولی ببخشید ببخشید تو دستشویی خیلی زور میزنم

مشکل داره؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب
نه اصلا آب هم میدادن دستم فقط برا سرویس البته دکترم انقد نگفته بود فقط گفت میتونی چن تا قدم بزنی ولی ...

این بار اوضاعتون چطوره؟ چند هفته سرکلاژ کردین؟ سرویکستون چقدر بود؟ سقطتون  چند هفته بودین؟ برای دومی تو سونوهای قبل از ۲۰ هفته سرویکستون خوب بود که تا ۲۰ هفته سرکلاژ نکردن ؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم ولی خیلی نگرانم ممنونم ازتون که جواب میدین

راستی دارو بعد از سرکلاژ چی الان بهتون دادن؟

ببخشید یبوست مگه چی کار میکنه؟منم هفته ۱۳ هستمخیلیییی یبوست میگیرم ولی مشکل طول سرویکس این‌چیزها ندا ...

یبوست بیشتر برای اونایی که دهانه رحمشون کوتاهه و یا سرکلاژ کردن بده چون زور زدن باعث میشه به سرکلاژ و  دهانه رحم فشار بیاد.ولی بهتره نداشته باشید که مشکلی پیش نیاد، شما طول سرویکستون چقدر بود؟

شما سقط اولتون چند هفته بوده؟

من ۱۹ هفته خونریزی کردم ‌و ۲۰ هفته کیسه آبم بعد از رفتن به سونو پاره شد. هزار تا دکتر رفتم ولی نفهمیدم مشکل عفونت بود یا هماتوم که خونریزی کرد یا دهانه رحم که بعد از خونریزی فانلینگ شده بود و باز شد

شما باردار هستین؟ چند هفته هستین؟ سرویکستون خوبه انشالله؟

من ۱۹ هفته خونریزی کردم ‌و ۲۰ هفته کیسه آبم بعد از رفتن به سونو پاره شد. هزار تا دکتر رفتم ولی نفهمی ...

هفته قبلش که خون ریزی کردین فوری نرفتین بیمارستان؟؟من طول سرویکس ۳۱بود تو دوازده هفته تو چهارده هفته سونو واژینال دادم بازم همون عدد بود تو هجده هفته واژینال دادم بازم همین بوده استرس سقط دارم دکترم برام سرکلاژ ننوشته که خیالم راحت بشه هی منتظرم هر لحظه سقط کنم😥

هفته قبلش که خون ریزی کردین فوری نرفتین بیمارستان؟؟من طول سرویکس ۳۱بود تو دوازده هفته تو چهارده هفته ...

فوری رفتم بیمارستان آتیه سونو دادم نوشته بود فانلینگ ولی طولش خوب بود، دکترم و کادر اونجا گفتن حتما سونو شب بوده اشتباه کرده گفتن فقط استراحت کن، منم استراحت مطلق کردم نه آمپول پرولوتون داد و نه دارو و نه پساری که میتونست اون موقع بزاره، بعد از یک هفته استراحت مطلق رفتم بیمارستان طولش کمتر شده بود، من زیادی سونو رفتم 

اما شما در مورد سرکلاژ از دکتر دیگه هم بپرسین ، نگران نباشید طول سرویکستون بد نیست و خیلی ها با همین طول بدون استراحت هم زایمان به موقع کردن چون سابقه سقط نداشتین خداروشکر میگم.مهم باز نشدن و تغییر نکردن دهانه رحمه. ولی بدون استرس باز بپرسین، الان استراحت می‌کنید؟

فوری رفتم بیمارستان آتیه سونو دادم نوشته بود فانلینگ ولی طولش خوب بود، دکترم و کادر اونجا گفتن حتما ...

سابقه سقط خود به خودی نداشتم ولی سقط داشتم که قلب بچه وایساد مجبور شدم قرص بخورم سقط بشه بعدم کورتاژ کردم،، الآنم استراحتم

آره باید پیش یه دکتر دیگه هم برم ،برای انومالی که برم جواب پیش یه دکتر دیگه میبرم برای اطمینان ببینم اونم نظرش همینه