2777
2789
عنوان

طول سرویکس بعد از سرکلاژ و پساری بعد از یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 23 پست
سابقه سقط خود به خودی نداشتم ولی سقط داشتم که قلب بچه وایساد مجبور شدم قرص بخورم سقط بشه بعدم کورتاژ ...

خوب چون اون دفعه تا کورتاژ نکردین سقط نشده میشه امیدوار بود که دهانه رحم خودش زود باز نمیشه و انشالله این دفعه هم همینطوره ولی خوب با یه دکتر دیگه هم صحبت کنید خیالتون راحت میشه

خوب چون اون دفعه تا کورتاژ نکردین سقط نشده میشه امیدوار بود که دهانه رحم خودش زود باز نمیشه و انشالل ...

خدا کنه چیزی نشه ،امیدوارم برای شما هم بخیر خوشی بگذره سلامت بیاد بغلتون🤲💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه چیزی نشه ،امیدوارم برای شما هم بخیر خوشی بگذره سلامت بیاد بغلتون🤲💐

انشالله🤲🤲 انشالله خدا برای هیچ  خانوم های باردار حتی ترس سقط رو هم نده، برای منم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

این بار اوضاعتون چطوره؟ چند هفته سرکلاژ کردین؟ سرویکستون چقدر بود؟ سقطتون چند هفته بودین؟ برای دومی ...

عزیزم نمیخام بترسونمت ولی خیلی ناباورانه امروز لک دیدم راستش از ظهر تا الان استرس اونو کشیدم دکترا هم که تعطیلن رفتم زایشگاه گفت خداروشکر ضربان قلب که خوبه درد هم نداری فعلا همون شیاف واستراحت تا ببینم چی میشه

ببخش الان از استرس نمیتونم هیچ سوالیو جواب بدم

..........
عزیزم نمیخام بترسونمت ولی خیلی ناباورانه امروز لک دیدم راستش از ظهر تا الان استرس اونو کشیدم دکترا ه ...

نگران نباشید اطرافیان من خیلی ها اینطور بودن و مشکلی نبوده انشالله که برای شما هم چیزی نیست ، انشالله اوضاع خوب میشه و میاین بهمون میگید که همه چی نرماله🤲

نگران نباشید اطرافیان من خیلی ها اینطور بودن و مشکلی نبوده انشالله که برای شما هم چیزی نیست ، انشالل ...

توکل به خدا امروز بهتره ولی همش استرس دارم 

سپردم به خودش دیگه خدا خودش رحم کنه

..........
گلم شما زایمان کردید من هم تو شرایط شمام

سلام عزیزم بله به خواست خودم ۳۸ هفته و یک روز زایمان کردم و مشکلی هم از نظر باز شدن دهانه رحم خداروشکر نداشتم، البته استراحتم هم زیاد بود