2777
2789
عنوان

ازدواج اینا با هم خوبه

343 بازدید | 22 پست

دختره درونگراس. علاقه ای ب مهمونی و دورهمی نداره..بیشتر وقتشو تنهایی سپری میکنه..اهل مطالعه و ورزش و سفره

پسره برونگرا. علاقع مند ب دورهمی.. تنها و جدا از خونواده زندگی میکنه ولی بیشتر اوقات تو جمع و با دوستاشه.. و اهل مطالعه و سفر و ورزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو فاز متفاوتن خلی به مشکل میخورن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

معلومه که نه

اینا کلا توی دو تا عالم متفاوت سیر میکنن

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

اگه نسل جدیدن که هچ

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نه خوب این دو نفر بعدا به مشکل میخورن یکیشون دوست داره وقتشو توی خونه بگدرونه اون یکی میخواد بره دورهمی .

و اینکه توی جمعی ببینه همیرش شلوع هست و ارتباط میگیره با ادما ممکنه ادیت بشه

چون دختره حوصله آقا پسره رو سر میبره نه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️