اسفناج پلو خیلیی خوشمزه میشههه.
برنج رو تا مرحله ی ابکش کردن بپز .
بعد گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ درست بکن یکم رب گوجه بهش بزن با نمک و ادویه .
یکم زرشک هم خیس بکن بزار کنار بمونه
بعد یه لایه برنج . یه لایه گوشت چرخ کرده و روش زرشک . و روش برگ اسفناج رو همونطور بزرگ بزرگ و خام بزار .
بعد دوباره برنج و .. بزار بپزه خیلی خوشمزه میشه . راستی برای ته دیگش هم اسفناج بزاری خوشمزه میشه خیلیی منکه خیلیی دوست دارم . فقط یادت باشه زرشک رو کم نریزی اسفناج هم زیاد بریز چون وقتی بخارپز بشه جمع میشه و کم میشه