2777
2789

ما چون تو دوران نامزدی ازهم دور بودیم یه بار رفت پیامک شب بخیرو برام بفرسته فرستاد واسه مامانم با تمام محتویات😁ینی من صبحش نمیتونستم با مامانم چشم تو چشم بشم.خودمم یبار برا پدرشوهرم اشتباهی فرستادم ولی حرفایعشقولانه و رکیک نداشت توش😃

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

اره واسه مادرشوهرم .. انقد ذوق کرده بود 

بین خودمون باشه از قصد فرسادم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خداییش خیلی ضایعه چون منو شوهرم سعی میکنیم جلوی دیگران ازین حرفا بهم نزنیم بیشتر تو خلوت خودمون بخاطر همین واسم خیلی سنگین بود ک اشتباهی فرستاد واسه مادرم.مردم قشنگ😥

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

دوست بوديم دعوامون شد اون يه طومار نوشت من ديگه غلط بكنم و كلي به خودش فحش و بدوبيراه گفت بعد فرستاد تو گروه همكاراش😐 بعدش جفتمون تل گراممونو حذف كرديم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
من نه ولی شوهرم صبح بلند شده بود میرفت سرکار بهم پیام میداد ک سلام صبح بخیر عزیزم من رفتم بعد اینو ...

😂😂😂

ولی خداییش خیلی ضایعه چون منو شوهرم سعی میکنیم جلوی دیگران ازین حرفا بهم نزنیم بیشتر تو خلوت خودمون ...

من تو اين مواقع ميپرم سر گوشي مامانم و حذفش ميكنم با مامانم از اين حرفا نداريم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

من شوهرمو بابا صدا ميكنم يه بار داشتم واسش اس ام اس ميدادم كه سلام بابا كى مياى دنبالم گوشيم به صورت پيشفرض نوشت سلام بابك كى مياى دنبالم بعد شوهرم زنگ زد بابك كيه حالا منم از خنده نميتونم توضيح بدم

اره واسه مادرشوهرم .. انقد ذوق کرده بود  بین خودمون باشه از قصد فرسادم😂

اره مامان منم کلی ذوق کرد که دامادش انقدر اظهار محبت میکنه به دخترش 

من شوهرمو بابا صدا ميكنم يه بار داشتم واسش اس ام اس ميدادم كه سلام بابا كى مياى دنبالم گوشيم به صورت ...

واااااای😯

من یه دفعه زن داداشم برام فرستاد عشقم نوار یادت نره منم گفتم نوارش چی بخونه نوحه 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ