2777
2789

سلام عزیزان

به نظرتون داشتن چه لوازم برقی الزامیه؟

سرخ کن برقی، پلوپز، خوردکن برقی، چای ساز برقی و ...

لطفا راهنماییم کنید🙏

و اینکه بگید چه مارکهایی خوبه؟

من هزار مدل لوازم برقی دارم..فقط اتو و پلو پز و چرخ گوشت و گوشکوب برقی استفاده کردم...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چون اکثر برندای معروف دیگه تو ایران وارد نمیشن و‌بیشترشون فیک هست

رفتی بگو از هر برند هر تیکه اش که خوبه بردار

مثلا من پلوپز میگل خریدم‌۱۶ کاره هم پلو پزه هم بخار پز و...

چای ساز خوبه بخر اگر سماور نداری

مخلوط کن و ابمیوه گیری ام خوبه

سرخ کن هم اگه مصرف داری بخر نداری نخر 

من برقی فقط یه غذا ساز گرفتم که گوشت کوب برقی و همزن داشت ، یه سولاردام ، یه چای ساز ، یک دو سه 

بعدا ام اسپرسو ساز گرفتم 

الان میگم کاش همزن جدا میگرفتم چون خیلی کیک و شیرینی درست میکنم . یه آب مرکبات گیری یا عصاره گیر  و ساندویچ‌ساز یا دستگاه گریل 

بقیش دیگه به کار من نمیومد 

میتونی ام یه دونه ماشین آشپزخونه بگیری که چند کاره باشه و خیلی ام شیک 

همه اینا بستگی به استفاده خودت داره 

جارو برقی و گوشتکوب برقی ام‌نیازت میشه

توستر نداشتی نداشتی چون ما ایرانیا نون بربری سنگکک خوریم

ساندویچ سازم اگه اهل ساندویچ خوردنین مثه اسنک و اینا بخر نیستید خرج بیخوده

همزن برقی ام اگه کیک و‌دسر درست میکنی بخر

الزامی خردکن جاروبرقیهم زنمخلوط کن و ابمیوه گیرمن سرخ کن و پلوپز و هواپز داشتم استفادم نشد مارک وسای ...

فکر ترکیس؟

جارو برقیشو خریدم مارک خوبیه؟ آکنده هنوز استفاده نکردم

سلام گلم ببین بنظر من بجای خرید چرخ گوشت یه غذا ساز همه کاره بگیر که قدرت خوبی داشته باشه یچیزی که واقعا کاره چندتا وسیله رو بکنه بعد اینکه ماکروویو بنظرم خیلی خوبه قابلیت پخت داره تو چند ثانیه غذا کاملا گرم میکنه بدون اینکه بسوزونه قابلیت یخ زدایی و غیره سرخ کن هم که جدیدا خیلی ترند شده یچی چیزی بگیر که کیفیت خوبی داشته باشه که بتونی تو خشک کردن سبزی میوه و ... ازش استفاده کنی