2777
2789
عنوان

خانومااا از اولین بار که طرف مقابلتون براتون هزینه کرد بگین⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست
میتونم بهش بگم خوراکی دلم میخواد🥲این فکر خوبیه زیادم بد نمیشه

نه نگو به نظرم کارش اشتباهه ایشون  نباید که بپرسه چیزی میخوای یا نه خودش باید بره بخره نه که بپرسه این جوری میپرسه حالت تعارف داره هر کی باشه خب میگه نه نمیخوام دیگه .خودش باید بدونه که ادم در میاد بیرون بالاخره باید یه چیزی بخوره دیگه خشک و خالی که نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله که درسته مردا قدرتشون رو دوست دارن در کل زمان قدیم قدرت مرد به جنگ رفتن و شجاعتش بود الان تو این ...

حرفاتون خیلی عالی ‌مفید و درست بود👌

الان پیشنهادتون به من چیه؟ در مقابل تعارف کردنش من چی بخوام ازش ؟پول که قشنگ نیست،هدیه هم خودش بخره بهتره تا من بگم، بجز اینا چی مناسبه ازش بخوام بگیره؟؟

پارتنرتون چندسالشه؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

هیچی نگو . مگه چیزی که نیاز داری اون باید بخره؟ ممکنه بخره اما دید درستی از تو بهش ارائه نمیشه . تاز ...

من نیاز ندارم،همیشه گفتم چیزی نمیخوام ،ولی از نظر روانشناسی مردا دوس دارن هزینه کنن که انرژی مثبت بگیرن و رابطه اصولی تر بشه

نه نگو به نظرم کارش اشتباهه ایشون نباید که بپرسه چیزی میخوای یا نه خودش باید بره بخره نه که بپرسه ا ...

نمیدونم شاید رفتار خودمم از اول اشتباه بوده که همیشه گفتم نه چیزی نمبخوام،اونم عادت کرده که کم توقع ام

اره منم بنظرم خودش باید یه چیزی بگیره از من میپرسه معذب میشم

من نیاز ندارم،همیشه گفتم چیزی نمیخوام ،ولی از نظر روانشناسی مردا دوس دارن هزینه کنن که انرژی مثبت بگ ...

این واسه عقد و نامزدی . مردا با خرید هدیه تو مناسبتا حساب کردن میز شام خرید دسته گل هم چنین حسی میگیرن

این واسه عقد و نامزدی . مردا با خرید هدیه تو مناسبتا حساب کردن میز شام خرید دسته گل هم چنین حسی میگی ...

یعنی تو دوستی هزینه نکنه هم تاثیری توی حسی که در رابطه میگیره نداره؟

اینکه میگن مردا برای زنی که دوس دارن اگه هزینه کنن رابطه شون عمیق تر میشه و احساس قدرت و کفایت میکنن ...

داره اما نه تمام هزینه های طرف چون تعهد مالی وجود نداره . اینجوری تو ذهن طرف ممکنه یه ادم تیغ زن بشی .گفتم در حد هدیه خرید حساب کردن رستوران و گل خرید

حرفاتون خیلی عالی ‌مفید و درست بود👌الان پیشنهادتون به من چیه؟ در مقابل تعارف کردنش من چی بخوام ازش ...

طوری رفتار نکن که فکر کنه واسه مادیات میخوایش بیشتر احساس مردونگی بهش بده چون خودش انرزی مردونه داره و تو یا تاکید کردن میتونی نسبت به خودش احساس خوبی بهش بدی

مثلا میاد دنبالت بهش بگو سر راه برات یه خوراکی مورد علاقتو بگیره یا بین حرفات بهش بفهمون که گل خوشحالت میکنه یا هرچیزی 

خرید که میخوای انجام بدی براش عکس بفرست و نظرش رو بپرس قطعا تعارف میکنه که اگه میخوای برات بگیرم (البته خرید آنلاین) و توهم قبول کن و درعوض هرکارش حتما ازش تشکر کن 

و اینکه ازش بخوا برای عوض شدن حالتون یه برنامه چند ساعته بچینه حالا شده رستوران شده شهربازی شده خرید که به جفتتونم خوش بگذره

تو مورد های دیگه مثلا جایی که اولین باره میخوای بری یا وسیله ای که میخوای تعمیر کنی یا هرچیزی ازش کمک بخوا بذار برات انجام بده و با کوچیک ترین کارش خوشحال شو و تشکر کن اینا احساس غرور و انرژی مردونه اش رو بالا میبره 

برات بهترین رابطه رو آرزو میکنم گلم❤️

منم همش میگم نه مرسی ممنون🥲بنظرت چی بگم روم نمیشه ، تا حالا به کشی نگفتم چیزی بگیره برام

بزار اولین بار یچیزی ک گفت برات بگیرم نگو نه قبول کن

گلی چیزی گرفت خیلی ذوق کن جلوش از کادوش استفاده کن

پس نزن