2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی دکتر جنابی

1883 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی تو دوسال اخیر پیش دکتر جنابی همدان عمل بینی انجام داده ؟راضی هستید ؟ از نظر تنفس و زیبایی؟اگر به عقب برگردید باز این دکتر رو انتخاب می‌کنید؟

ممنون میشم راهنمایی کنید بین دکتر جنابی و روزی طلب و بابایی سرور موندم 

جناب میگن پایین بینی رو صاف میکنه و گاهی کج در میاد 

روزی طلب شنیدم ممکنه سوراخهای بینی نامتقارن بشن 

بابایی سرور هم میگن بعضیا مشکل تنفسی پیدا کردن و بینی رو کوتاه میکنه

ممنون میشم تجربیاتتون رو راجب این سه دکتر بنویسید .🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا زیاد ناراضی داشتن فقط اسم در کردن ولی من تو همدان دکتر ایده طلیم خانی رو بهت معرفی میکنم خروجی هاش فوق العادس متخصص جراح فک و صورته

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

دکتر جنابی که خودش عمل نمیکنه پارکینسون داره فقط جراحی رو هدایت میکنه. بابایی سرور باز بهتره

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
اینا زیاد ناراضی داشتن فقط اسم در کردن ولی من تو همدان دکتر ایده طلیم خانی رو بهت معرفی میکنم خروجی ...

پیج اینستاشو چک کن خودت تصمیم بگیر

اینا زیاد ناراضی داشتن فقط اسم در کردن ولی من تو همدان دکتر ایده طلیم خانی رو بهت معرفی میکنم خروجی ...

پیج اینستاشو چک کن خودت تصمیم بگیر

من ملایرم و دوستام و همکلاسیام پیش این سه نفر دیدم که عمل کردن خودمم پیش قباسیاه عمل کردم 

جنابی چند نفرو دیدم عمل کردن و راضی بودن و چند نفرم دیدم که داده دست هنرجوهاش و یا مشکل تنفسی داشتن یا خراب کردن اگه خواستی پیشش عمل کنی مراقب باش که حتما خودش عملت کنه خیلیم میگن دیر به دیر نوبت میده

روزی طلب خیلی سخت نوبت میده و کلا دماغ های گوشتی رو میگن قبول نمیکنه بینی هایی رو قبول میکنه که با کمترین زحمت بیشترین تغیر رو کنن ولی هرکیو دیدم عمل کرده راضی بوده و بهترین نتیجه رو گرفته خودمم رفتم پیشش قبولم نکرد 

بابایی هم دو سه مورد ازش دیدم مشکل تنفسی نداشتن ولی ظاهری اونقد خوب نبودن انگار نیمه فانتزیش مثل طبیعیه یعنی زیادی دیگه طبیعی عمل میکنه معمولا به پره ها هم دست نمیزنه

بین همه اگه روزی طلب قبولت کنه یا جنابی مطمعن شی که خودش عملت میکنه عالیه

هر دو

برامنم‌ تقریباهردوش میشه ولی بیشتر گوشتی ازبالااستخوانی سوراخش گوشتی خیلی گندست منم دوستدارم عمل کنم ولی میگن گوشتی برمیگرده ازطرفی هم دکترخوب سراغ ندارم مختص بینی های گوشتی باشه

دکتر جنابی که خودش عمل نمیکنه پارکینسون داره فقط جراحی رو هدایت میکنه. بابایی سرور باز بهتره

از همین میترسم که خودش عمل نکنه ،با این شرایطی ام که شما میگید خودشم عمل بکنه باز با وجود لرزش دست باز قطعا احتمال خطا زیاد ،ولی خیلیا میگن اگه جنابی عمل کنه خوب نشه بدم نمیشه ،موندم به خدا انتخاب خیلی سخته راضی لودم دوبرابر پول بدم ولی تضمین بزنن که بدون ایراد در میاد 

من ملایرم و دوستام و همکلاسیام پیش این سه نفر دیدم که عمل کردن خودمم پیش قباسیاه عمل کردم جنابی چند ...

بینیم استخونی و قوز کمی داره ،فکر کنم برم روزی طلب قبول کنه ولی یکی از اشناهامون عمل کرده بااینکه سراخ بینیش مثل هم بود الان هر کدوم یه شکل ،ولی یکی از دوستام هم عمل کرده خوب شده ولی میگه تو مطب مال من از بقیه بهتر در اومده بود و بی نقص بود