2777
2789
عنوان

کیا بعد بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 49 پست
پس طبیعیه هرکی س تا داره ناراضیه

اصلا هم طبیعی نیست فقط اونایی که بیشتر ازظرفیتشون بچه درست میکنن ناله میکنن حالا چ خواسته وچه ناخواسته من دیدم ۴تا ۵ تادارن خیلی هم خوشحال شادن شما حتما یه مشاوره یادکتر برو اینجوری داغون میشی تاثیر منفی هم روبچه ها میزاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری کار سختیه.

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چرا کمکم میکنن من فقط مشکلم بچه هس ک تو برنامه هام نبود انگار اومد نظم همه چیو بهم بزنه

عزیزم

من برخلاف همه نمیگم ناشکری نکن واین حرفا

این فکرهات عادیه افسردگی بعد زایمان گرفتی مسیولیت هات زیاده وترسیدی 

میترسی نتونی به اون زن سابق برگردی

اگر امکانشو داری حتما روانشناس برو

غذاهای گرم حتنا بخور چون ضعیف شدن هم باعث افسردگی میشه 

اگر کسی بتونه بیاد کمکت بتونی یه کم بیرون بری میتونه حالتو بهتر کنه

به این فکرکن بچه ات نوزاد نمیمونه 

بزرگ میشه کارهات سبک میشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من خودم مامانم دوتا بچه میخواست داداشام‌ دوقلو شدن

بیخیال ناشکری نکن

بعدا میبینی چقد خوب شد ک ب دنیا اومد

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

وقتی ناخاسته بوده دیگه چرا خودتو ازار میدی خیلیم خوبه وقتی طعم نازایی رو‌چشیدی الان باید خدارو شکر ک ...

اخه خیلی برام شوکه کننده بود کاملا همهی برنامه هامو بهم زد 

فازت چیه چرا فقط تو لحظه چون اولش سخت راحت میگی بده مادر من فقط دوتا بچه میخواست  دیکع نیاورد بعد ۴۶ سرطان گرفت قبل فوت گفت کاش چندتا اورده بودم چون واقعا خونه ای که بچه های بیشتر داره گم تره وقتی سن ادم بالا میره دیگه منتظر نمیشه بچه هاش بیان میدونه از اون چندتا بچه اخر یکی وقت پیدا میکنه من یک شهر دیگه خواهرم شهر خودمون به مادرم و خواهرم سخت گذشت 

خاله من  ۹ تا بچه داشت با شرایط بد ما برعکس شرایط هوب با دوتا بچه بودیم  اون ۹ تا برا ارزوهاشون مجبور شدن سخت تلاش کنن اخر به همه جا رسیدن ولی ما چون ناز پرورده شدیم دوتا بودیم  راحت همه چی از دست دادیم و تلاش هم نکردیم جدا از اون موقع سختی ها منو خواهرم سخت دوتایم مثلا زایمان من انفولانزا داشت من تنها موندم راحت نبودم با خاتواده شدهر اگه سه تا حداقل بودیم یکی مشکل داشت اون یکی بود  خانواده های پر جمعیت خیلی باحالن عید و مراسم هاشون حتی اخر هفته هاشون دور همن حیف من دیر فهمیدم که سخت از نظر جسمانی بچه سوم چهارم بیارم ولی خواهرم حتما میاره حداقل ۴ تا  تا مثل من و خودش بچه هاش تنهایی نکشن