2777
2789
عنوان

کیا بعد بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 49 پست

عزیز سه تا دختر خیلی باحاله ما دوتا اشنا اریم سه تا دختر دارن بزرگ شدن الان سه تا همش رفت و امد میکنن پشت همن ادم یا دختر نیاره یا سه تا بیاره مثلا زایمان یکی راه دور بود یا نشکل داشت حداقل دومی باشه دخترا مهمه تک نباشن دوتا هم کمه من ۴ تا خواهر شوهر دارم همه جا باهمن باشگاه و خوشی و مهمونی احتیاج دوست دیگه ندارن مادرشوهرم میگه دخترام کم بود میمردم الان تا اخ میگه همشون میان روز مادر هر روزش  خیلی باحاله بخدا مادر منم ارزو سه تا دختر داشت دوتا اورد دم فوت گفت کاش سه تا بودیم چون من شهر دیگه ام

من احساس میکنم برا حرف مردم یا ترس از اینده با دخترا سختت میاد  فقط بدون مادری که دختر بیشتر داره همدم بیشتر داره که مثل کوهن  احترامت هم بیشتر بزرگ بشن ازدواج کنن دیدی بعضی ها ناراحتی میشه یهو دخنرا طرف هم باهاش قطع رابطه میکنن حالا عروس داشتی محلم نمیداد که کی با اون  مادرشوهرش حرف میزنه دلخور یانه اون دوتا فامیل ما سه تا دختر دارن دوتا خانواده هم خیلی پیشرفت کردن یکیش دختراش مدیر و معلمن اون یکی هم دکتر و پرستار  چون سه تا بودن دوست و خواهر هم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اصلا کلا استرس دارم بعد سومی

حرف بقیه اهمیت نده اینده هم خیلی روشن تره با سه تا دختر که پشت هم هستن مثل کوه الان سخته بزار بزرگ بشن ببین چقدر حس خوبیه چندتا هم جنس خودت کنارتن عاشقتن احتیاج به هیچ دوست و کسی تو اینده نداری بچه هات کافین بزرگ هم بشن همه دنبال اینن شما باشین پیش شون چون گرم ترین حانواده میشین بعدش اونا که پسر فقط دارن نمیگم بده ولی خب هم جنس مون نیست درکمون نمیکنن بیشتر باباهارو درک میکنن ده روزم نزنگی شاید اصلا نگران نشنن ولی یک دختر محال نگران نشه یا تند تند خبر نگیره .حرفهارو از این گوش بشنو و از اون یکی در بیار جوابشون بزار بزرگ شدن به وقتش بده من دوتا پسر دارم خواهرم دوتا دختر البته فعلا قرار بیارع چندتا پسر من همش جا دوستاش دختر خواهرم بزرگ همش ور دل مامانش و محبت  طولانی شد ولی بزار بقبه هم بدونن چه حسیه چندتا دختر خونه باشه حدیث هم داریم نسل  پیامبر با دخترش موندگار شد  انشالله بعدا بیای از شیرینی ها دختر داشتن بگی برامنم دعا کن شرایط بدنی بشه برم ای وی اف سه قلو دختر بزارم  که ارزومه و آرزوی مادرم که همه جا میگفتن چندتا بچه داری میگفت سه تا دختر بعد میگفت نه دوتا اخه همیشه دوست داشت سه تا بود دخترش  انشالله دامن همه سبز بشه اوتم با بچه های زیاد 

خداعزیزاتونو حفظ کنه، سختی تو نهایتا تایکسالگی بچه است که شکرخدا4ماهش گذشته دوباره همه ی روزابرمیگرد ...

کسی که مادرش نیست درک میکنه دختر خواهر زیاد داشته باشه خوبه مادر پیرم بشه خب اخر یک خواهر میتونه سر بزنه