2777
2789

ببینید من پوستم چربه و خب همیشه جوش میزنم البته زیاد نه ولی چیزی که مهمه اینه که جای جوش رو گونه هام هست میخوام ببینم روتین پوستیتون چیه از چی استفاده میکنید

ماسکای طبیعی یا هرچی فقط اینا از رو صورتم پاک شن

من پوستم ب شدت چرب دو سه سال پیش در حد ۵ تا ۱۰ تومن خرج کردم 

تا اینکه سفید آب و با گلاب گذاشتم یه روز موند تو حموم صورتمو میشسستم بعد بل صابون میشستم 

میومدم بیرون درمالیف میزدم پوستم یدونه جوش و لک هم نداره اولا هیلی پر بود ب سن هم بستگی داره

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
من پوستم ب شدت چرب دو سه سال پیش در حد ۵ تا ۱۰ تومن خرج کردم تا اینکه سفید آب و با گلاب گذاشتم یه رو ...

یعنی سفید اب و میزاشتی تو گلاب نرم بشه بعد به پوستت میزدی؟ اخه سفید اب خیلی سفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا تاثیر نذاشت میخوام برم یه روتین گرون بگیرم ولی بازم فکرنکنم اثر بذاره

قبلا همینجا خوندم که از شوینده شیرالاغ استفاده کرده بودن تاثیر داشته

منم واسه جوشام همین کارو کردم کم و بیش تاثیر داشت ولی خب پوستو خشک میکرد باید مرطوب کننده یا ابرسان میزدی