سلام من ۲۶ آذر آخرین پریودم بوده بعدش رابطه داشتم یک روز بعد اورژانسی خوردم ...اما بعد ۵ روز تاخیر مثبت شد ازمایشم بتام ۵۰۰۰ بود...الان خیلی میترسم خارج رحمی نباشه...کسی تجربه داره؟؟ اصن علائم خارج رحمی چجوریه؟؟؟ من فقط خفیف یکم زیر دلم درد میگیره همین
کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن
یکم مثل وول خوردن تو شکمم حس میکنم و درد خفیف مثل پریود
اون فعلا ایراد نداره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی میگی؟؟؟شما چقد بعد قرص خوردی؟؟ علائمت چی بود؟من ۱۰ ام میرم سونوخیلی استرس دارم رو جلد قرص نوشته ...
منم فرداش خورده بودم ....من ده روز اینا عقب افتاد بی بی زدم یادم نمیاد مثیت یا منفی ولی ازمایش خون دادم مثبت بود .یادم نمیره چقد گریه کردم اخه ی پسر داشتم خونه مامامنمم بودم خونه نداشتیم ...ولی الان همه عاشقشیم 😂