2777
2789

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

اون نمیاد تو 

تو هم دل به دلش میدی و قهر میکنی و نمیخری؟؟

به درک که نمیاد

برو لباس بپوش انتخاب کن بیاد حساب کنه

اون از. خداشه تو قهر کنی.  نخری فکر کردی پشیمون میشه از کارش؟؟

اتفاقا راضیه که ایننکار‌میکنه

برو بخر تا حالش جابیاد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عروسی خب 

بگو کارت بده بهم تا لباس بخرم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اون نمیاد تو تو هم دل به دلش میدی و قهر میکنی و نمیخری؟؟به درک که نمیادبرو لباس بپوش انتخاب کن بیاد ...

همون بگو از بس سادم اعصابمم خورد شد عروسیم نخوام برم تا پدرشوهر برادرشوهرام زنگ میزننبم

همون بگو از بس سادم اعصابمم خورد شد عروسیم نخوام برم تا پدرشوهر برادرشوهرام زنگ میزننبم

بهشون چی میگی؟؟ 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
روم نمیشه یبار بگم چن باز بگم هی میگم لباس ندارم هی میگم فلان رو نمی‌ده واسه خرید

روت نمیشه ک وضع اینه 

دوبار بزنی تو روش دیگ حالیش میشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)