2777
2789

من وقتی اسنترا۱.۴میخوردم خوب بودن

ولی وقتی نصف خوردم ۳بار در ماه پریود شدم

چیکارکنم؟

میتونم تا اخر ۱.۴بخورم یا تاثیر نداره؟

برای وسواس فکری میخورم

دکتر تجویز کرده ولی شرایط رفتن پیششو دوباره ندارم چون از جایی که هستم فاصله داره

شماره ایم ازش ندارم

من میخوردم خیلی میل جنسی رو کم میکنه چاق میکنه و فقط عین یه خرس بخور و بخواب بودم خخخخخ

اگه شرایط رو نداری بیا راهکار های منو امتحان کن شاید به دردت بخوره اگه قول میدی انجام بدی تا بهت بگم‌همش هم راهکار طبیعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوردم خیلی میل جنسی رو کم میکنه چاق میکنه و فقط عین یه خرس بخور و بخواب بودم خخخخخاگه شرایط رو ...

بگو عزیزم چون خیلی حالم بدمیشه از فکرای ازار دهندم

بگو عزیزم چون خیلی حالم بدمیشه از فکرای ازار دهندم

من هیچ قرصی روم جواب نداد فقط میخوابیدم و چاق میشدم اصلا تاثیری روی افکارم نداشت

وقتی شروع کردم به نوشتن و مثلا با خودم حرف میزدم تو دفتر و انقد نوشتم تا فهمیدم علت هاش چیه 

باید بنویسی شنیدی که نوشتن آرامش میاره؟

و یکی اینکه من نمازمو شروع کردم و هر جوری هم شد هر روز صبح اول وقت اذان نماز صبحمو میخوندم و دیگه بعدش نمیخوابیدم اگرم‌بزنی نت نوشته سحر خیزی باعث از بین رفتن افسردگی میشه

یکی اینکه غیبت رو تا حد زیادی کم‌کردم میدونی که غیبت یه حس بدی بعدش به آدم میده؟ همون پر حرفی و غیبت روح و مغز رو میخوره و ارامش و عزت نفس رو میگیره 

یکی هم اینکه هیچوقت تو کارهات عجله نکن عجول نباش هول نکن

هیچوقت عصبانی نشو خشمتو کنترل کن آرامش عجیبی داره 

سکوت خیلی خوبه البته اینا رو من نتیجه دیدم

گناهه که فقط شیطان رو بیشتر توی وجود ما نزدیک میکنه

البته نتیجه ی من این بود 

من میخوردم خیلی میل جنسی رو کم میکنه چاق میکنه و فقط عین یه خرس بخور و بخواب بودم خخخخخاگه شرایط رو ...

اگه راهکارت جواب داده بهم بگو 

خدا خیرت بده خیلی دارم اذیت میشم

من هیچ قرصی روم جواب نداد فقط میخوابیدم و چاق میشدم اصلا تاثیری روی افکارم نداشتوقتی شروع کردم به نو ...

ممنون از توضیحت من بجز سحرخیزی و نماز همرو انجام میدم

ولی جدیدا ی مشکلی میش اومد که خشممو نمیتونم کنترل کنم ی هفته ای میشع

من هیچ قرصی روم جواب نداد فقط میخوابیدم و چاق میشدم اصلا تاثیری روی افکارم نداشتوقتی شروع کردم به نو ...

منم تو دفتر شکر گذاریم مینوبسم بهترم 

سرترالین هم نخوردم دیگه 

باشگاه هم رفتم خیلی بهتر شدم

منم تو دفتر شکر گذاریم مینوبسم بهترم سرترالین هم نخوردم دیگه باشگاه هم رفتم خیلی بهتر شدم

من دوسدارم برم باشگاه حتی سرکار ولی ی شوهری دارم که خیلی بد دله

باشگاهو میزاره ولی سرکارو نه

میگم شاید سرم گرم بشه بهتربشم

چون همش خونه ام و فکرام مثل خوره افتاده به جونم

ممنون از توضیحت من بجز سحرخیزی و نماز همرو انجام میدمولی جدیدا ی مشکلی میش اومد که خشممو نمیتونم کنت ...

خب همون اول اینکه اینو بدون اکثر کسانی ک وسواس دارن زیاد نماز نمیخونن مثل قبلا من ینی شیطون وسواسی ها رو ی جوری مشغول میکنه ک سمت نماز نرن یا اگرم کسی قصد بکنه بره سمت نماز؟بیشتر وسواسش میکنه ترک کنه. میدونی ک مهم ترین راه ارتباطی ما با خدا نمازه سحر خیزی هم عالیه.

و یکی همین اگه وسواس درمون نشه تبدیل ب خشم و ضعف اعصاب؟میشه

خب همون اول اینکه اینو بدون اکثر کسانی ک وسواس دارن زیاد نماز نمیخونن مثل قبلا من ینی شیطون وسواسی ه ...

من خیلی اعصابم ضعیف شده

واینکه ناخن دارم بخاطر همین نمیتونم نماز بخونم