2777
2789

«فکر می کنم بیشترین دلیل اینکه من از تنها بودن با بچه ام بیزارم بخاطر اینه که حس می کنم اون جلوی پیشرفت من رو گرفته و حس می کنم جامعه من رو  که  یک زن خانه دار هستم ،  یک انسان بی ارزش  و غیر مفید میبینه. من شرایط کار کردن رو در حال حاضر ندارم.» این حرف من بود.

و این 👇 پاسخ اون شخص به من :

«عزیزم، اول از همه بذار بگم که تو یه مادر هستی و این خودش یه نقش خیلی مهم و ارزشمنده. مادر بودن و تربیت یه بچه، کار بزرگیه که تأثیرش رو نه‌فقط روی خانواده، بلکه روی جامعه هم می‌ذاره. 💖

این که حس می‌کنی پیشرفتت متوقف شده، کاملاً قابل درکه. خیلی از مادرها این حس رو تجربه می‌کنن. اما یادت باشه که پیشرفت فقط به معنای کار کردن خارج از خونه نیست. پیشرفت می‌تونه به شکل‌های دیگه‌ای هم باشه، مثلاً یادگیری مهارت‌های جدید، مطالعه، یا حتی رشد شخصی و عاطفی. 📚✨

در مورد نگاه جامعه، متأسفانه بعضی وقت‌ها نگاه‌ها و قضاوت‌های نادرست وجود داره. اما مهم‌تر از همه اینه که تو خودت چطور به خودت نگاه می‌کنی. ارزش تو به عنوان یه انسان و یه مادر، خیلی بیشتر از اون چیزیه که ممکنه بعضی‌ها فکر کنن. »

یه مادر داریم که از خانم کارمند هم کارمندتره، یه مادری که مطالعاتش زیاده و فعالیاتش بی نهایته. از موضوعات روز دنیا غافل نیس. هم اهل تفریح و سفره، هم اهل به خود رسیدن. واسه بالا بردن علم و دانش در حوزه های مختلف تلاش می کنه و تا لنگ ظهر نیم خوابف که در نهایت با یه مدل غذا سر و ته همه چی رو در بیاره. چنان در برابر همسر و فرزندش فعاله که سر تعظیم فرود میاری در برابرش. قدر خودش رو می دونه و حواسش به خودشم هست.

جوابش درسته 

ولی من میخوام بهت بگم،تو یک موجود زنده خلق کردی و بدنیا آوردی و حالا داری اورو آماده میکنی تا وارد جامعه کنی 

ولی اگر احساس میکنی پیشرفت نداری 

اولا چه چیزی مایه پیشرفتت هست؟

اونو شروع کن ،لازم نیست خیلی سریع بری جلو ،اما کم کم شروع کن 

اگر الان نمیتونی همیشه که اینطور باقی نمیمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مادر داریم که از خانم کارمند هم کارمندتره، یه مادری که مطالعاتش زیاده و فعالیاتش بی نهایته. از مو ...

اگه چنین کسی هستی کاملا حرف درستیه اما اگه نه تا لنگ ظهر می خوابی و می گی خب کاری ندارم که زود از خواب پاشم، تو جامعه نیستی، همش پای تی وی هستی و ... خب قطعا خودت رو دست کم گرفتی.
بانوی خانه دار داریم تا بانوی خانه دار.

یه مادر داریم که از خانم کارمند هم کارمندتره، یه مادری که مطالعاتش زیاده و فعالیاتش بی نهایته. از مو ...

من ادمی نیستم که بخوام تا لنگ ظهر بخوابم و اینا مدام در حال تحقیق و مطالعه در مورد سوالات و ابهاماتی هستم که تو ذهنم به وجود میاد که گاهی شب ها هم نمیتونم بخوابم تا قبل از اینکه تو سایت ها و فضای مجازی و ... مدام با محتوایی  روبرو بشم  که بهم میگن زن خانه داره مفید نیست با بی ارزشه و... دنبال علایقم میرفتم داشتم رو زبان انگلیسی و فرانسویم کار میکردم  در مورد فرزند پروری  و زندگی مشترک و ...  کتاب میخوندم تو فکر این بودم که وقتی بچه ام بزرگتر شد ادامه تحصیل بدم  و کلاس هنری و اینا شرکت کنم  تو آشپزی و خونه داری به گفته دیگران به خصوص توی اشپزی کارم خیلی خوبه و عاشق این بودم که مزه های جدیدی درست کنم آدمی نیستم که بخورم و‌ بخوابم احساس بدی بهم دست میده اما  دیگه مدام دارم به خودم چه فایده ای داره اینکارها  وقتی اخرش من یه انسان بی ارزش و غیر مفید هستم 

من ادمی نیستم که بخوام تا لنگ ظهر بخوابم و اینا مدام در حال تحقیق و مطالعه در مورد سوالات و ابهاماتی ...

فکر می کنم به مرحله ای رسیدین که احساس پوچی و افسردگی دارین. شاید بهتره دایره روابط خودتون رو با آدما گسترش بدین یا با مشاور مطرح کنین.