2777
2789

بله حتما هست یکی از آسان ترین مشکلات پلی کیستیک هست 

خیلی از دوستام باردار شدند با همین مشکل

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما هست یکی از آسان ترین مشکلات پلی کیستیک هست   خیلی از دوستام باردار شدند با همین ...

راه درمانشون چی بود گلم میدونی؟

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه
خیلی نا امیدم 😢

منم 😢حالم خرابه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ناامید نباش

من خیلیا رو دیدم اول از همه ارامش داشتن دوم ورزش کردن هر کدوم با یک چیز جواب گرفتند ولی چیزی که بین همشون مشترک بود بیخیال شده بودند و در شرایط روحی خوبی بودند

درمان هم بستگی داره دیگه سنتی یه جور طب جدید هم که متفورمین و کلومیفن و.‌‌.. بسته به نظر دکتر

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

استاترببخش میتونم ازدوستان یه چیزی بپرسم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

چقد متفورمین چقد پیاده روی چقد کاهش وزن و داروهای هورمونی اما هر ماه نا امید تر از قبل میشیم خیلی سخته بدنمون شده داروخونه از بس دارو خوردیم😢

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه