2777
2789
عنوان

مامانا بیان خلق و خوی بچه سه ساله

102 بازدید | 14 پست

سلام پسر من سه سالشه

همه چی براش محیاست درسته کارم با گوشیه و گاهی درس میخونم ولی بازی کردم باهاش بیرون بردن دوچرخه سواری وووو همه چی براش براهه 

اول اینکه هیچ وسیله ای ب بچه های همسنش نمیده همین باعث شده نتونم جدیدا ببرمش مهد یا کارگاه های مادرکودک, وقتی فازش خراب شه از بقیه هرچی دستشون باشه میگیره و جیغ و داد

دوم اینکه خوابش از اول مسیله بود الان بدتر

قبل خواب با ده مدل لیوان باید اب بخوره و خودش هم میگه میخوام تو رو بلند کنم و نون و بازی و اینا تا بخوابه حدالامکان با صبر باهاش رفتار میکنم 

سوم ب بقیه مثل بابابزرگ یا عموهاش ب سختی بغل میده با اینکه سلام میکنه و رفتارش خوبه و من مجبورش نمیکنم ولی خب خیلی ضایعس هی میگن بیا این نمیره جلو

چهارم حرف ژشت تو هر مکالمه ای باشه سریع میفهمه اولش میگه حرف زشتیه ولی بعدش خودش تا مدتها تکرار میکنه🫤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه چی براش محیا نییت هرچیم بخاد بهش نمیدم با 10 مدل هم نمیدم کاملا قانونی ومحکم باهش رفتار میکنم خیلی اجتماعیه شبا برقا خاموش میره سرجاش میخابه حالا حرف زشت که همه میفهمن

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
بچه ست دیگه.طبیعیه

همش همینو بخودم میگم ولی خب بعضی بچه ها خیلی ارین خلق و خو هارو ندارن

نمیدونم چون در معرض توجه نیستن و‌والدین براشون اهمیتی نداره یا چیز دیگه ایه

خانواده های چند فرزند بنظرم خیلی بچه هاشون ب راهن😂

چقدر رفتاراش مثل دختر منه البته به جز بازی کردنش.دختر من با همه بازی میکنه و توی بازی وسایلاشو میده ...

ببین براش خیلی قصه میگم راجع به قرض دادن وسیله و بازی دونفره و جذاب میکنم براش این قضیه رو ولی تو جو ک قرار میگیره اصلا انگار فراموش‌شده

آخ خووودااا جان قربون شیرین زبانیت پسر قشنگم 

ولش کن بچه است رهاش بزار درست میشه بابا حالا بغل نده چی میشه همین عمو دایی بچه بزرگ میشه نیاز بهشون داره پا پس میکشن

شوهرم بچه بود میگن دایی اش براش میمرد یه ضامن می‌خواستیم دو بار رو انداختیم همون دایی نگاهمونم نکرد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من همه چی براش محیا نییت هرچیم بخاد بهش نمیدم با 10 مدل هم نمیدم کاملا قانونی ومحکم باهش رفتار میکنم ...

منم تا حدودی قانون مندم اما مثلا اگ قبل خواب میگه اب با لیپان صورتی اگ بگم نه الان اب خوردی یا نیارم دیگ ول نمیکنه گریه و قشقرق بعدم ب سختی اوضاع اروم میشه

ببین براش خیلی قصه میگم راجع به قرض دادن وسیله و بازی دونفره و جذاب میکنم براش این قضیه رو ولی تو جو ...

پسرا ی گوششون دره یکی دیگه دروازه. پسر من ۹ سالشه کلاس سومه هنوزم که هنوزه به حرفای من گوش نمیده.گوش میده ها ولی عمل نمیکنه فقط میگه باشه

آخ خووودااا جان قربون شیرین زبانیت پسر قشنگم ولش کن بچه است رهاش بزار درست میشه بابا حالا بغل نده چی ...

منم همینو میگم ک درست مبشه اما ی مثال کوچیک‌ برات میزنم 

امروز میخواستم تا شب خونه مامانم باشم چون بچه عای داداشمم بودن سر وسیله جنگ و دعوا شد نموندم دیگ برگشتم دیدم بجای خوش گذروندن داره اعصابش بهم میریزه همه ام توجه میکنن به نق و‌گریش بیشتر بهم میریزم

دختر منم تازگیا فش یاد گرفته تکرار میکنه مثلا احمق، بیشول😐😐

ما خیلی رعایت میکنیم تو خونه اصلا نمیگیم یا تو رانندگی یبار اومدم ب راننده دیگ بگم اخمق دیدم‌تو‌ماشینه بچه یهو کفتم احمددددد تو ماشینه بغلیه😂😂 یا تی وی صحنه فش داری چیزی قط میکنیم ولی این ی کلمه بیرون میشنوه دیگ تماممممه ها ب همه میگ هزار بار تکرار 

هی بی توجهی میکنم جواب نمیده باز قصه میگم ک بده این حرفا یا راهکارای دیگ ولی مقطعی جوابه بعدش فراموش

ما خیلی رعایت میکنیم تو خونه اصلا نمیگیم یا تو رانندگی یبار اومدم ب راننده دیگ بگم اخمق دیدم‌تو‌ماشی ...

آره دقیقادختر منم همینطوره 

یعنی قشنگ شرف نمیزاره برای ما

منم تا حدودی قانون مندم اما مثلا اگ قبل خواب میگه اب با لیپان صورتی اگ بگم نه الان اب خوردی یا نیارم ...

طبیعیه همه بچه ها همینن 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
منم همینو میگم ک درست مبشه اما ی مثال کوچیک‌ برات میزنم امروز میخواستم تا شب خونه مامانم باشم چون بچ ...

وای خب این طبیعی هست خونه مامان من همش بین بچه ها بزن بزن و دعواست آخرم هر کی میره خونه خودش 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔