2777
2789
عنوان

دعا برای نابودی جادوگر

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 88 پست
میدونم اخه یه نفر گفت چشم سومت داره فعال میشه تواون لحظه تمام انرژی وازم میگیره .

چشم سومت بخاطر اون طلسما داره فعال میشه اصلا چیز خوبی نیست منم شهوداتی داشتم واقعا بعدش حالم بد میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم سومت بخاطر اون طلسما داره فعال میشه اصلا چیز خوبی نیست منم شهوداتی داشتم واقعا بعدش حالم بد میشد

دقیقا همینطوره اصلا چیزی خوبی نیست کل زندگیمو درگیر کرده باورت میشه هیچی اززندگیم نمیفهمم همه میگن توهم میزنی حتی تحت نظر روانپزشکم بودم خوب نشدم 

احتنالا یه طلسمی چیزی خونه مادرت برات گرفتن منم دقیقا خونه قدیمیمون میرم حالم بشدت دگرگون میشه

دقیقا همینه من تازه چنروزفهمیدم اون هفته رفتم خونه مادرم حالم بشدت بد شد هرکاری کردن حالم خوب نشد زنداداشم شروع کرد به قران خوندن اون لحظه نفس عمیق کشیدم گفتم اخیش بعد زنداداشم دید تو صورتم انگار جایی چنگه بیچاره خودش ترسید منو اینجوری دید

دقیقا همینطوره اصلا چیزی خوبی نیست کل زندگیمو درگیر کرده باورت میشه هیچی اززندگیم نمیفهمم همه میگن ت ...

منم واقعااا درگیرشم میخواستم برم پیش علی مهاجر که دیدم فتا گرفتتش پیجشم بسته اصلا حاییرو هم نمیشناسم واقعاا تحت ازارو فشارم