2777
2789
عنوان

دعا برای نابودی جادوگر

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*** ذکر صلوات : جهت دفع شر شیاطین انسی 

*** ذکر بسم الله و بالله بسم الله ما شا الله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم : جهت دفع شر شیاطین جنّی 

*** اسپند عاطل و باطل ( اون رنگیا ؛ از عطاری بخر ؛ چنتا عطاری برو اگه نداشتن از قم یا مشهد بخر ) کمی بردار موقع دود کردن بگو هر کس که کزد عاطل من می کنم باطل { خوبه که وقتی کمی اسپند برداشتی بهش ۴ قل ، صلوات ؛ ذکر بسم الله بالایی ؛ بخدنی و رود کنی .

*** ۲ تا بطری در دار انتخاب کن ( یا دبه ی در دار ) 

یه به قابلمه ی متوسط آب پر کن‌ بهش سوره ی الرحمن بخون 

یه قابلمه ی دیگه آب پر کن بهش سوره ی یس بخون 

دهان نزدیک باسه تا نفس به آب بخوره " سطح آب شبیه نسیم ملایم تکون بخوره ) 

بریز تو بطری ها علامت بزن صبح ها آب سوره ی الزحمن بخوردید 

عصر آب سوره ی یس 

برای دفع سحر مأکول ( جادوی خوردنی ) خیلی خوبه = فردا پنج شنبه س ، صبحش شروع کن‌ . 

دور تا دور خونه ( و جلوی در ) یه روز کمی گلاب بریز ( مثلا نصف استکان گلاب رو با یه لیتر آب قاطی کن بپاش آستانه و جلوی خونه و دیوار ، 

چند روز بعد سرکه ی سفید بریز ا ایتکان با یه لیتر آب قاطی کن بریز 

تابلو کبیر امام جواد علیه السلام از باسلام یا ترب بخر ( قاب کرده و خیلی خوشگلن : روی پوست آهو باشه بهتره آخه چون پوست آهو کیفیت بهتری داره نسبت به دفع انرژی های منفی ) و نصب کن در هال ورودی { روز نصب تابلو روز قمر در عقرب نباشه ؛ روز شنبه هم نباشه : بهترین رور روز پتج شنبه و یا یکشنبه است . } بعضی از این تابلوها پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم دارن ( که ۲ تایی باهم بهتره ) 

حرز صغیر  امام جواد عليه السلام اینه : یا نُورُ یا بُرْهانُ ، يا مُبينُ يا منيرُ ، يا رَبِّ اِكْفِني الْشُّرورَ وَ افاتِ الدُّهورِ وَ اَسْئلُكَ النَّجاةَ يَوْمَ يُنْفَخُ فِى الصُّورِ ( ای نور ای دلیل روشن ، ای آشکار کننده ای نور بخش ، پروردگارا کفایتم کن از شرور و آفات روزگاران و از تو خواهم رهایی را در روزی که دمیده شود در صور .

*** ذکر صلوات : جهت دفع شر شیاطین انسی *** ذکر بسم الله و بالله بسم الله ما شا الله لا حول و لا قوة ...

سلام عزیزم مرسی که اینقدر عالی و کامل توضیح دادی اینقدر این بیشرفا برامون دردسر درست کردن که اصلا وقت نمیکنم اینکارارو بکنم برام دعا کن تورو خدا خیلی میترسم 

درو دیوار خونه کوبیده میشه وسایل یهو پرت میشه حتی مهمونامون سایه میبینن سنگ پرت میکنن و ...دردای وحش ...

منم علائمی دارم همش سایه سیاه یا چنفربه شکل خاصی میبینم که انرژیم وازم میگرفت همش بیحالم وکسلم

منم علائمی دارم همش سایه سیاه یا چنفربه شکل خاصی میبینم که انرژیم وازم میگرفت همش بیحالم وکسلم

چیکارش کردی ؟ من تو خواب خیلی فشار بهم میومد چیزی نمیدیدم اما تخلیه شدن انرژی از بدنمو حس میکردم 

داشتیم غذا میخوردیم اره لامپ روشن بوده اخه چنبار اینجوری شدم

یا جن بوده یا ادراکات برزخی ت فعال شده

در هر دو صورت ترسی نداره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وا ترس نداره اون لحظه انگار دارم سکته میکنم .ادراک برزخی منظورتون چیه

کآری نمیتونه بکنه.تو همین تایپک دستوراتی دادم واس دفع شون بخونید .

چشم برزخی البته نه به اون معنایی که تو ذهن شماست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کآری نمیتونه بکنه.تو همین تایپک دستوراتی دادم واس دفع شون بخونید .چشم برزخی البته نه به اون معنایی ک ...

میدونم اخه یه نفر گفت چشم سومت داره فعال میشه تواون لحظه تمام انرژی وازم میگیره .

میدونم اخه یه نفر گفت چشم سومت داره فعال میشه تواون لحظه تمام انرژی وازم میگیره .

عرض منم همین بود.ما بهش میگیم ادراکات برزخی .

وا ترس نداره اون لحظه انگار دارم سکته میکنم .ادراک برزخی منظورتون چیه

چون تجربه نکردن اینجوری میگن بقولی نفسشون از جای گرم بلند میشه ولی اون صلواته گه گفتن همینجا خیلی خوبا